Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το "Like" και οι πέντε νέες επιλογές στο Facebook





Μπορεί μία dislike επιλογή να μην φαίνεται ακόμη στον ορίζοντα, όμως οι νέες επιλογές του Facebook, είναι ένα βήμα και προς αυτήν την κατεύθυνση. "Love", "Haha" και "Wow" είναι μερικές από αυτές.


Το Facebook από καιρό επεξεργαζόταν τις αλλαγές, αλλά πλέον είναι επίσημο. Οι χρήστες θα μπορούν εκτός από Like, να "αντιδρούν" στα ποσταρίσματα των φίλων τους με τις εξής επιλογές, που συνοδεύονται από το αντίστοιχο emoji... "Love", "Haha", "Wow", "Sad", "Angry".


Οι χρήστες βέβαια επιθυμούσαν κι εξακολουθούν να επιθυμούν την επιλογή "Dislike". Το Facebook είχε δοκιμάσει κάποια στιγμή και την επιλογή "Yay" αλλά δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τους χρήστες και ως εκ τούτου την απέσυρε.


Δείτε  ακόμα:

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που ένας ρινόκερος επιτίθεται σε τζιπ με τουρίστες...


Πηγή: Telegraph




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.