Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο! 'Έκρυψε σε μια γλάστρα 100.000 ευρώ αλλά δεν υπολόγισε... τον γείτονα!




Τραβούσε τα μαλλιά της μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυπαρισσία, όταν διαπίστωσε ότι ο «θησαυρός» που έκρυβε σε μια… άδεια γλάστρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της είχε κάνει φτερά! Τώρα, κατηγορεί έναν γείτονά της ότι έκλεψε τα χρήματα. 


 Η 78χρονη δεν πήγαινε στην τράπεζας τις οικονομίες της, που είχαν φτάσει στα 100.000 ευρώ! Όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν κατήγγειλε την κλοπή, τα είχε κλείσει σε μια νάιλον σακούλα την οποία είχε κρύψει μέσα στη γλάστρα! Η καταγγελία έγινε την περασμένη Τετάρτη, αλλά την επομένη η ηλικιωμένη επέστρεψε στο τμήμα και ανήγγειλε ότι γνώριζε τον δράστη!  


Όπως κατέθεσε, της έκλεψε τα χρήματα ένας 48χρονος Έλληνας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος την επισκεπτόταν καθημερινά με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει αν ήταν καλά. Παρά τις έρευνες στο σπίτι, το κατάστημα και το αυτοκίνητο του 48χρονου, χρήματα δεν βρέθηκαν κι έτσι δεν συνελήφθη. Ωστόσο, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και την άκρη θα τη βρει η κύρια ανάκριση.


Διαβάστε  ακόμα:

Τα παπούτσια της Ανοιξης -Οι 8 τάσεις που θα φορεθούν ως το Σεπτέμβριο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.