Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στην Αγγλία με ξανθιά παρουσιάστρια που είπε την γνώμη της για το πέναλτι του Μέσι





 Μία γυναίκα δημοσιογράφος του BT Sport έκανε το λάθος να εκφράσει δημόσια... την γνώμη της για το πέναλτι του Μέσι, προκαλώντας φρενίτιδα εναντίον της στο διαδίκτυο.


Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που καλούσαν την Lynsey Hipgrave να "μείνει στην κουζίνα και να πλύνει κανένα πιάτο", επειδή σχολίασε το πέναλτι του άσου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προτίμησε να το εκτελέσει με πάσα σε συμπαίκτη του.


Ο Λουίς Σουάρες κινήθηκε προς την μπάλα και σκόραρε εναντίον της Θέλτα, με το παιχνίδι να είναι ήδη στο 3-1 και να λήγει με 6-61υπέρ των βάσκων.


Η Lynsey Hipgrave χαρακτήρισε την εκτέλεση από τον Μέσι ως ένδειξη έλλειψης σεβασμού στον αντίπαλο, ενώ όπως υπογράμμισε, αν ο Αργεντίνος ήθελε να δείξει ομαδικό πνεύμα θα μπορούσε αρχικά να αφήσει τον Σουάρες να το εκτελέσει.


Σύμφωνα με χρήστη του Twitter "Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την άποψη που έχει ένα ζευγάρι στ@θη", ενώ άλλος σημείωσε πως "αυτός είναι ο λόγος που δεν προσλαμβάνει γυναίκες παρά μόνο για να του μαγειρεύουν" και να κάνει σεξ μαζί τους.


Η 36χρονη έκανε retweeted τα χειρότερα από τα σχόλια των 27.000 followers της στο Twitter.


Η Hipgrave ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο της Μάντσεστερ με το Breakfast Show. Επίσης εργάστηκε στο αγγλόφωνο Al Jazeera, το Poker Night Live και το Setanta Sport News πριν πάει το 2013 στο BT Sport όπου καλύπτει αγώνες Champions League, Europa League και Κυπέλλου Αγγλίας.


Διαβάστε  ακόμα:

Δημιουργήθηκαν ανθρώπινοι μίνι-εγκέφαλοι εργαστηρίου


πηγη 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.