Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι εκατομμυριούχοι Έλληνες αθλητές - Όλα τα ονόματα




Ο Απόστολος Γιάννου, με τη μεταγραφή στην Κίνα, μπήκε στο κλαμπ των Ελλήνων αθλητών που εισπράττουν ετησίως επταψήφιο νούμερο σε ευρώ! Ποιος ο «Βασιλιάς» και ποια η πρώτη 15άδα; Το SDNA αποκαλύπτει...Είναι σαν να του ήρθε ουρανοκατέβατος ο πρώτος αριθμός του Τζόκερ. Μετά από πολλαπλά τζακ-ποτ μάλιστα.

 Ο Απόστολος Γιάννου, ένα παιδί με ρίζες από την Νάουσα, που μετανάστευσε από μικρός στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα, άγνωστος μεταξύ αγνώστων για ένα καλύτερο αύριο ανήκει πια στο κλαμπ των εκατομμυριούχων.Δεν τα βρήκε στον δρόμο. Τα δούλεψε. Τα τίμησε. Έμεινε όρθιος στις κακοτοπιές, δεν το έβαλε κάτω ούτε στις πρώτες τραυματικές εμπειρίες σε Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς, επέπλευσε όταν ο ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν τον χρειάζεται και με την απόδοση του σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης (κυρίως) έκανε την κινέζικη Γκουάνγκζου R&F να του προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα για να τον πείσει να κάνει πράξη το… chinese dream!


Ο Έλληνας επιθετικός σχεδόν πενταπλασίασε μέσα σε μία ημέρα τις ετήσιες απολαβές του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θα εισπράττει 1,2 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, κάτι που τον καθιστά τον 15ο εν ενεργεία Έλληνα αθλητή, ο οποίος μπαίνει στο κλειστό κλαμπ που βγάζουν επταψήφιο νούμερο σε ευρώ ως ετήσιες απολαβές!


Βασιλιάς Κουφός!

«Βασιλιάς» σε αυτή την λίστα ένας… αληθινός βασιλιάς. Ο Κώστας Κουφός υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ηγεμονικό τετραετές συμβόλαιο με τους Sacramento Kings, που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 33 εκατομμύρια δολάρια, που με τις απαραίτητες μετατροπές στις τρέχουσες ισοτιμίες ευρώ / δολαρίου, σημαίνει ότι βγάζει 7.482.687 ευρώ ετησίως!


Δεύτερος, μα έτη φωτός πίσω από τον 27χρονο σέντερ, ένας άλλος σέντερ (φορ). Ο Κώστας Μήτρογλου κεφαλαιοποίησε την ερωτική του σχέση με τα δίχτυα με ένα εκπληκτικό συμβόλαιο στην Φούλαμ ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με την Μπενφίκα στη οποία αγωνίζεται φέτος ως δανεικός ο «Mitrogolo» να καλύπτει την τρέχουσα σεζόν κάτι παραπάνω από το 50%. 


Μαζί στο βάθρο για το χάλκινο μετάλλιο ανεβαίνουν οι δύο σταρ των αιωνίων του ελληνικού μπάσκετ (Βασίλης Σπανούλης - Νικ Καλάθης) οι οποίοι αμείβονται με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ενώ πίσω τους στην πέμπτη θέση, βρίσκεται ο άνθρωπος που πολύ σύντομα θα διαλύσει κάθε ρεκόρ ετήσιας αμοιβής σε ότι αφορά τις ετήσιες απολαβές.


Γιάννη γερά, πάρ' τους τα λεφτά!

Το rookie contract που υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ημέρα που άνοιξε την πόρτα του ΝΒΑ και τον κάνει πλουσιότερο κατά 1.779.000 ετησίως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 (την επόμενη σεζόν θα εισπράττει 2,7 εκατομμύρια ευρώ) και οι Μιλγουόκι Μπακς είναι δεδομένο ότι θα του προσφέρουν το λεγόμενο Max contract για να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια μαζί τους, όπερ σημαίνει με συνολικές απολαβές από 73 (για 4ετές συμβόλαιο) έως 94 εκατομμύρια δολάρια (για 5ετές συμβόλαιο)!


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την πρόσφατη επέκταση συμβολαίου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε ο δεύτερος πιο υψηλά αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής, πάνω από τον Κώστα Μανωλά, ενώ εντύπωση προκαλεί η θέση του Γιάννη Φετφατζίδη τον οποίον οι Σαουδάραβες της Άλ-Άχλι πλήρωσαν αδρά για να προσελκύσουν στην χώρα τους. 


Στην λίστα των 15 εν ενεργεία «εκατομμυριούχων» Ελλήνων αθλητών οριακά δεν μπαίνει ο Στράτος Περπέρογλου που εισπράττει 900.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα, ενώ απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει για μείωση αποδοχών με τον Παναθηναϊκό (κάτι που δεν έχει πάντως επιβεβαιωθεί 100%) που τον ρίχνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε εξαψήφιο νούμερο αποδοχών.ΟΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ


Κώστας Κουφός


Σακραμέντο Κινγκς


7.482.687 ευρώ ετησίως


Κώστας Μήτρογλου


Φούλαμ


(Δανεικός σε Μπενφίκα)


2.200.000 ευρώ ετησίως


Νικ Καλάθης


Παναθηναϊκός


2.000.000 ευρώ ετησίως


Βασίλης Σπανούλης


Ολυμπιακός


2.000.000 ευρώ ετησίως


Γιάννης Αντετοκούνμπο


Μιλγουόκι Μπακς


1.779.000 ευρώ ετησίως


Σωκράτης Παπασταθόπουλος


Μπορούσια Ντόρτμουντ


1.700.000 ευρώ ετησίως


Κώστας Μανωλάς


Ρόμα


1.600.000 ευρώ ετησίως


Γιάννης Φετφατζίδης


Αλ-Άχλι


1.500.000 ευρώ ετησίως


Βασίλης Τοροσίδης


Ρόμα


1.300.000 ευρώ ετησίως


Κώστας Καϊμακόγλου


Ούνικς Καζάν


1.200.000 ευρώ ετησίως


Κυριάκος Παπαδόπουλος


Μπάγερ Λεβερκούζεν


1.200.000 ευρώ ετησίως


Απόστολος Γιάννου


Γκουάνγκζου R&F


1.200.000 ευρώ ετησίως


Χοσέ Χολέμπας


Γουότφορντ


1.000.000 ευρώ ετησίως


Γιώργος Πρίντεζης


Ολυμπιακός


1.000.000 ευρώ ετησίως


Κώστας Σλούκας


Φενερμπαχτσέ


1.000.000 ευρώ ετησίως


Διαβάστε  ακόμα:

Οι 500.000 έλληνες φορολογούμενοι που θα πληρώσουν τα νέα βάρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.