Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Το σοκάκι του φιλιού φέρνει... την ευτυχία!





Το «El Callejon del Beso» αποτελεί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μαγευτική μεξικανική πόλη της Guanajuato, μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι.


Ζευγάρια ταξιδεύουν στην γραφική πόλη για μια ρομαντική διαμονή με επίκεντρο το «σοκάκι του φιλιού».  Μια τραγική ιστορία όμως κρύβεται πίσω από το σοκάκι του φιλιού, του Carlos και της Ana.

Η Ana προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια Ισπανών που ζούσαν στο σπίτι στο σοκάκι. Ο Carlos ήταν ένας φτωχός μεταλλωρύχος που εργαζόταν στα μεταλλεία της περιοχής. Ένα βράδυ, ο πατέρας της Ana «τσάκωσε» το ζευγάρι την ώρα που αντάλλασσε ένα φιλί, στο σοκάκι ανάμεσα στα δυο αντικρυστά μπαλκόνια. Ο άντρας, νευριασμένος προειδοποίησε την κόρη του ότι αν γινόταν το ίδιο πράγμα και το επόμενο βράδυ, τότε θα τη σκότωνε.

Το επόμενο βράδυ, το ζευγάρι αγνόησε την αυστηρή προειδοποίηση και φιλήθηκε ξανά, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τον πατέρα ο οποίος δε δίστασε να μαχαιρώσει την ίδια του την κόρη.




Σε μερικές εκδοχές της ιστορίας, ο Carlos υπερασπίζεται την αγαπημένη του, πηδώντας μπροστά από εκείνη για να την προστατέψει όχι όμως με καλή κατάληξη.

Στις μέρες μας, τα ζευγάρια περνούν μέσα από το σοκάκι για να «κλέψουν» ένα φιλί, σαν εκείνο της Ana και του Carlos όπου το πνεύμα του ερωτευμένου μεταλλωρύχου θα τους προστατεύει.

Αν δεν φιληθούν, τότε θα καταραστούν να ζήσουν με κακή τύχη για 7 χρόνια. Αν όμως φιληθούν, τότε θα λάβουν 15 χρόνια καλοτυχίας, λένε οι γνώστες της ιστορίας.


Διαβάστε  ακόμα:

Άγιος Βαλεντίνος: Μην είστε γκρινιάρηδες, η μέρα απαιτεί σεξ και αγκαλιές 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.