Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Αυτή είναι η φάρσα που ξεπέρασε τα 10,8 εκατ. προβολές (video)




Μια απίστευτη φάρσα στήθηκε στην παραλία όταν λουόμενες έπρεπε να ακουμπήσουν στην παραλία ένα πνιγμένο.. προικισμένο με πλούσια προσόνταΚι εκεί που κάθεσαι στην παραλία εμφανίζεται ξαφνικά δίπλα σου ένας άνδρας... "πνιγμένος". Το σοκ όμως συνεχίζεται όταν αποκαλύπτονται και τα πλούσια -και εμφανώς ψεύτικα- προσόντα του!


Όλα αυτά σε μία φάρσα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σαρώνει! Δύο γυναίκες κουβαλούν στα χέρια έναν άνδρα που υποτίθεται πως έχει πνιγεί.


Ωστόσο, όταν τον αφήνουν δίπλα σε ανυποψίαστες γυναίκες, ο υποτιθέμενος πνιγμός δεν είναι το πρώτο ζήτημα που τις απασχολεί.


Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η φάρσα δημοσιεύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2012, κι από τότε έχει παίξει πολλές φορές σε όλα τα site ανά τον κόσμο, και κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή και τα γέλια των χρηστών του διαδικτύου, τόσο που ξεπέρασε έως τώρα τις 10.871.520 εκατομμύρια προβολές...


Απολαύστε το video που ακολουθεί, και θα γελάσετε σίγουρα:





Δείτε  ακόμα:

Ένας έφηβος κέρδισε ένα μήνα σε ένα ξενοδοχείο με μια πορνοστάρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.