Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο αλλά... ελληνικό! Διέλυσε όλο το σουπερμάρκετ επειδή...




 Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το πρωί της Δευτέρας ο διάδρομος... ενός σούπερ μάρκετ στα Γρεβενά, όταν ένας 45χρονος εκπαιδευτικός άρχισε να «κατεβάζει» από τα ράφια τα μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.


Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, που τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο τμήμα ασφαλείας Γρεβενών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ο ίδιος δικαιολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως διαφωνεί με τα barcode που διαθέτουν τα προϊόντα, αφού… έχουν τον αριθμό του Αντίχριστου, το «666».


Στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη, δηλώνοντας ότι θα αποζημιώσει την επιχείρηση για τη ζημιά που προκάλεσε, ενώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος, επιφυλάχθηκαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις.


Εργαζόμενοι ανέφεραν ότι η ζημιά, αγγίζει τα 2.500 ευρώ.




Διαβάστε  ακόμα:

Mayantuyacu: Το ποτάμι που βράζει και οι θρύλοι των Ίνκας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.