Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Φτιάξτε σπιτική βαφή προσώπου για τέλειο face-painting





Στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους αρέσει να βάφουν τα πρόσωπα τους αλλά και το σώμα τους τις Απόκριες για τέλειο αποτέλεσμα μεταμφίεσης. Εάν το παιδί σας σας ζήτησε να βάψει το πρόσωπό του και είστε διστακτικές να χρησιμοποιήσετε βαφές για face painting που υπάρχουν στο εμπόριο,  φτιάξτε τις δικές σας βαφές για βάψιμο και εφαρμόστε  τες άφοβα στο παιδί σας αλλά και σε ενήλικες στο πρόσωπο και στο σώμα. 


Υλικά 

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο


5 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ

1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι 

1/8 κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη

χρώματα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας σας


Ανακατέψτε το μείγμα σε ένα μπολ και εφαρμόστε το στο πρόσωπο του παιδιού σας με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ


Extra tip: Εάν θέλετε να είναι περισσότερο ελαφριά η βαφή σας,  μπορείτε να αφαιρέσετε το βούτυρο και να το αντικαταστήσετε με γαλάκτωμα υποαλλεργικό.


Διαβάστε  ακόμα:

Έντονη φημολογία σχετικά με το επερχόμενο HTC One M10 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.