Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε το σκυλί που δουλεύει σαν... σκυλί σε αεροδρόμιο του Μίτσιγκαν





Λίγα είναι τα σκυλιά που έχουν οκτάωρη σταθερή εργασία. Ένα από αυτά ένα K-9 με το όνομα Piper, ο οποίος εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα σε αεροδρόμιο του Michigan.


Πρόκειται για ένα 7χρονο Border Collie που είναι υπεύθυνο να διώχνει τα άγρια ζώα και πτηνά από τον αεροδιάδρομο του Cherry Capital Airport στην Traverse City του Michigan.





Το 7χρονο σκυλί έχει λογαριασμό στο Instagram με 13 χιλ followers, ο οποίος περιέχει φωτογραφίες και video από τον χώρο εργασίας του, όπου και όπως φαίνεται φορά και γιλέκο ασφαλείας.



Σύμφωνα με το website του αεροδρομίου, ο Piper είναι ένα από τα λιγότερα από 10 σκυλιά που εργάζονται ως φύλακες κατά των άγριων ζώων σε αεροδρόμια των ΗΠΑ.



Διαβάστε  ακόμα:

Έκοψε το... πέος του γιατί είχε αποκτήσει κόρες και όχι γιο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.