Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που ένας ρινόκερος επιτίθεται σε τζιπ με τουρίστες...



Το λευκό τζιπ Toyota είχε σταθμεύσει στην άκρη ενός δρόμου στο Εθνικό Πάρκο Ετόσα της Ναμπίμπια, σπίτι του εν λόγω ρινόκερου, ο οποίος προφανώς ενοχλήθηκε από το αυτοκίνητο και τους  τουρίστες.    Ξαφνικά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ρινόκερος παίρνει φόρα και επιτίθεται στο λευκό τζιπ. 


Οι επιβάτες του αυτοκινήτου κατάφεραν να βγουν από αυτό δίχως μια γρατζουνιά, προφανώς, όμως, κυριευμένοι από το φόβο.   


Η 48χρονη Αλεξάνδρα Πόγιερ που κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της μιλώντας στη Daily Mail περιέγραψε: «Νομίζω ότι ο ρινόκερος αντιμετώπισε το αυτοκίνητο ως απειλή, για αυτό επιτέθηκε. Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα αρκετά γιατί θα μπορούσε αυτό να είναι το δικό μας αυτοκίνητο. Οτι συνέβη συνέβη ξαφνικά και γρήγορα. Ο ρινόκερος αφού επιτέθηκε στο λευκό τζιπ στράφηκε προς το δικό μας και για αυτό φύγαμε γρήγορα γρήγορα. Ο ξεναγός μας μας είπε ότι είναι ιδιαίτερα σπάνιο το να επιτίθεται ένας ρινόκερος σε ένα αυτοκίνητο.   


Οι μαύροι ρινόκεροι που κατοικούν σε όλη τη Νότια και Ανατολική Αφρική, θεωρούνται απειλούμενο είδος, ζυγίζουν περί τον 1,5 τόνο και τρέχουν με 35 μίλια την ώρα, ενώ είναι διαβόητα για την επιθετικότητά τους και την τάση τους να επιτίθενται σε οτιδήποτε τους μοιάζει άγνωστο.




Δείτε  ακόμα:

Εικόνες σοκ στο ζωολογικό κήπο της εμπόλεμης Υεμένης


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.