Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τρία άτομα χτυπούσαν και βίαζαν διαδοχικά Βουλγάρα στη Λευκωσία!





Η υπόθεση ήρθε στο φως την Τρίτη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε για μέρες νεαρή από τη Βουλγαρία, την οποία αλλοδαποί την είχαν κλειδωμένη σε διαμέρισμα στη Λευκωσία όπου την κτυπούσαν και τη βίαζαν διαδοχικά. Ο εφιάλτης της τελείωσε χθες το απόγευμα, όταν στο διαμέρισμα εισέβαλε η Αστυνομία.   Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις νεαροί από το Μπαγκλαντές, από τους τέσσερις που διέμεναν στο διαμέρισμα, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος. 


Η υπόθεση ήρθε στο φως την Τρίτη, όταν περιπολικό της Αστυνομίας σταμάτησε τυχαία άλλη νεαρή από τη Βουλγαρία που περιπλανιόταν  στους δρόμους. Αυτή ανέφερε ότι την έφεραν κάποιοι μαζί με άλλη κοπέλα από τη χώρα τους και τις πάντρεψαν με το ζόρι. Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τις είχαν κλειδωμένες σε διαμέρισμα και όταν ο υποτιθέμενος σύζυγος της άλλης κοπέλας την πήρε στο διαμέρισμά του, άφησαν ξεκλείδωτη την πόρτα κι ετσι βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει.


Διαβάστε  ακόμα:

Ο άνθρωπος που έφτιαξε ένα αντίγραφο του εαυτού του





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.