Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Δικαστές: Ο πατέρας ήταν σε ηρεμία όταν τεμάχισε και έβρασε την Άννυ





Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας για τον 27χρονο Στανισλάβ Μπακάρτζίεβ, ο οποίος παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα δικαστικά χρονικά. 


"Το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος, ο οποίος είδε εν ζωή την ανήλικη Άννυ, το σώμα της οποίας ομολόγησε ότι τεμάχισε και έβρασε, ενεργώντας πράξεις φρικιαστικές και αποτρόπαιες, χωρίς όμως να πάρει καμία πειστική εξήγηση για το πώς επήλθε ο θάνατος αυτής, φρονούμε ότι αποτελούν περισσότερο από επαρκείς ενδείξεις, ότι ο ίδιος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Άννυ με τρόπου που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειές του τεμαχισμού με μαχαίρι, τους βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από ιατροδικαστή το πώς αρχικά προκάλεσε το θάνατό της", σημειώνει μεταξύ άλλων το βούλευμα. 


Σύμφωνα με τους δικαστές ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα βίαιος με το παιδί - το έβριζε και το χτυπούσε συχνά - και όχι μόνο δεν ήταν κατάλληλος για την εποπτεία και τη φροντίδα του, αλλά ήταν και επικίνδυνος. Ψυχίατρος όπως αναφέρει η εφημερίδα ESPRESSO, διέγνωσε έλλειψη μεταμέλειας και αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων, ευερεθιστότητα, επιθετικότητα, δολιότητα από επανειλημμένα ψέματα και διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων. 


"Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης οιασδήποτε μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική, προκλητική απάντηση πυ έδωσε στον ψυχίατρο, ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στενοχώριας, που δεν ήταν  με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία!", σημειώνει το βούλευμα.


Διαβάστε  ακόμα:

Γιατί οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού το ξεφορτώνονται με την πρώτη ευκαιρία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.