Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Βρέθηκαν 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια στο κινητό του Παντελίδη





Στις 10 το πρωί τα εννιάμερα του καλλιτέχνη

Στα χέρια της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη βρίσκεται η συσκευή του κινητού του, στη μνήμη της οποίας βρέθηκαν καταχωρημένα 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.


Aν και τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι οι γονείς του 32χρονου επιθυμούν να τραγουδήσει τα ακυκλοφόρητα κομμάτια ο Αντώνης Ρέμος, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο.


Σήμερα συμπληρώνονται εννιά μέρες από το θάνατο του Παντελίδη. Στις 10 το πρωί θα τελεστεί το μνημόσυνο του καλλιτέχνη παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και συνεργατών του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.


Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε και αν θα ανοίξει το Teatro καθώς οι ιδιοκτήτες, οι συνεργάτες και οι μουσικοί του Παντελίδη παραμένουν μουδιασμένοι από το θάνατό του. Αν υπάρξει πιθανότητα να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να βρεθεί ένα όνομα όπως ο Βασίλης Καρράς ή η Πάολα, εκτός αν τη λύση δώσει ένας νεαρότερος καλλιτέχνης όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη παραμένει άθιχτο και οι συνεργάτες του θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα.


Διαβάστε  ακόμα:

6 tips για να εξοικονομήσετε χρήματα στο σουπερμάρκετ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.