Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Φρίκη! Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το πως έφαγε... τον εραστή του!




Ήταν το 2001 που ο Bernd Brandes προσέφερε τον εαυτό του για θυσία "Δείπνο ή το δείπνο σου" έγραφε στην αγγελία όπου προσέφερε σε κάποιον την ευκαιρία να τον φάει ζωντανό!


Δεκαπέντε χρόνια μετά ο Γερμανός κανίβαλος Armin Meiwes που άρπαξε την ευκαιρία αποκαλύπτει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του πώς έφαγε ένα κομμάτι τηγανητή μπριζόλα από την πλάτη του εραστή του Bernd Brandes με λαχανάκια βρυξελλών. Ανοίχτηκε χρόνια μετά για το ντοκιμαντέρ "Docs: Interview with a Cannibal".


Αφού διακόσμησε το τραπέζι με κεριά, ομολογεί ότι ξεκίνησε με μια τηγανητή μπριζόλα από την πλάτη του Bernd Brandes που συνόδευσε με πατάτες και λαχανάκια βρυξελλών. "Αφού ετοίμασα το δείπνο μου, το έφαγα. Η πρώτη μπουκιά ήταν φυσικά πολύ παράξενη. Ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Το λαχταρούσα περισσότερα από 40 χρόνια. Το ονειρευόμουν. Επιτέλους ένιωθα ότι τα είχα καταφέρει. Έχει γεύση χοιρινού κρέατος αλλά πολύ πιο δυνατή".



Πριν τον σκοτώσει, ο Meiwes λέει πως ο Brandes πήρε υπνωτικά χάπια πριν του κόψει τα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια τα έφαγαν μαζί. Ο Brandes μετά έκανε μπάνιο ενώ ο Meiwes του διάβαζε ένα μυθιστόρημα Star Trek πριν τελικά τον μαχαιρώσει στον λαιμό για να τον σκοτώσει. Τον έκοψε κομματάκια, έθαψε το κεφάλι του στον κήπο και το υπόλοιπο το έβαλε στην κατάψυξη. Όλα αυτά τα τραβούσε βίντεο, αλλά οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ αποφάσισαν να μην τα συμπεριλάβουν.


Ο κανιβαλισμός είχε γίνει έμμονη ιδέα στον Armin Meiwes από την εφηβεία του, αλλά άρχισε να ασχολείται ενεργά μετά τον θάνατο της μητέρας του. Βρήκε chatrooms όπου κάποιοι προσέφεραν τους εαυτούς της. Όταν συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2002 είπε στην αστυνομία ότι το κρέας στην κατάψυξη ήταν από αγριογούρουνο.


Στη δίκη του κατέθεσε ότι ο Bernd Brandes πήγε σε εκείνον θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. "Για εκείνον ήταν ένας ωραίος θάνατος". Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή το 2004 για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Διαβάστε  ακόμα:

Θα πίνατε ποτέ καφέ σε αυτές τις κούπες;

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.