Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ένας έφηβος κέρδισε ένα μήνα σε ένα ξενοδοχείο με μια πορνοστάρ.




Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε ...!


Ο Ruslan Schedrin εξακολουθεί να αγωνίζεται... Αυτός ο 16χρονος άνθρωπος θα είναι σε θέση να δαπανήσει ένα ολόκληρο μήνα σε ένα ξενοδοχείο της Μόσχας, συνοδευόμενος από την  Ekatarina Makarova, μια Ρωσίδα ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών. Ο έφηβος έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα αφού ήταν ο 100.000ός επισκέπτη σε μια τοποθεσία με video game.


«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο. Αλλά ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήμουν ο νικητής. Μπορώ να απολαύσω την Ekaterina και θέλω να ευχαριστώ το site. Κάλεσα άμεσα τους φίλους μου. Μερικοί από αυτούς ζήλεψαν πολύ. 


Το αγόρι είναι ενθουσιασμένο με την ιδέα της συνάντησης αυτής με την πορνοστάρ: "Ανυπομωνώ να την συναντήσω. Η μητέρα μου δεν ήταν ενθουσιασμένη με αυτό αλλά θα το κάνω. " Και πράγματι, η μητέρα του Ruslan θα προτιμούσε να του έδιναν 100.000 ρούβλια ..."


Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνάντησης τους, η Ekatarina παραμένει μάλλον μυστηριώδης: "Αυτός θα αποφασίσει. Αν δεν αισθάνεται άνετα στο ξενοδοχείο, μπορούμε να πάμε στο σπίτι. Σεξ μαζί του; Όχι αμέσως, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. "


Στη Ρωσία, το σεξ απαγορεύεται από την ηλικία των 16 ετών.  







                                           Δείτε  ακόμα:

                                         Τα κρυφά μυστικά της!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.