Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Θέλεις να τη βγάλεις φτηνά; Αυτά είναι τα δωράκια του Αγίου Βαλεντίνου που θα την τρελάνουν...




Θέλεις να περάσετε τέλεια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς όμως αυτό να σου κοστίσει μια περιουσία; Επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές, αυτά είναι τα δωράκια που θα την τρελάνουν και δεν κοστίζουν πολλά...


-Κούπες, κάρτες, καρδούλες και μπιχλιμπίδια:


Ακριβώς επειδή αυτά είναι μικροπράγματα αλλά κρύβουν έναν ρομαντισμό, της αρέσουν. Κούπες με καρδούλες, μπαλόνια-καρδούλες, κορνίζες με φωτογραφίες σας και ό.τι άλλο τέτοιο φανταστείς...


-Λουλούδια:


Υπάρχει γυναίκα που να μην συγκινηθεί με λουλούδια; Αρκεί και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ή μια ανθοδέσμη που θα φτιάξεις από τον κήπο σας (Αρκεί να μην τον μαδήσεις τελείως και μετά έχεις γκρίνια)


-Σοκολάτα:


Απλά θέλεις να τη γλυκάνεις! Η σοκολάτα φτιάχνει τη διάθεσης, ανεβάζει τη λίμπιντο και αρέσει στις περισσότερες γυναίκες -Αρκουδάκι:


Μην πάρεις τον αρκούδο που θα πιάσει όλο το σαλόνι αλλά ένα ή δυο μικρά. Να είναι ζευγάρι και να συμβολίζουν εσάς... Τι πιο ρομαντικό!


Διαβάστε  ακόμα:

Άγιος Βαλεντίνος: Μην είστε γκρινιάρηδες, η μέρα απαιτεί σεξ και αγκαλιές






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.