Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το αυτοκίνητό της έκανε τρεις τούμπες στον αέρα αλλά σώθηκε (video)



Σύμφωνα με τον οδηγό του οχήματος που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και με την κάμερα που είχε κατέγραψε το περιστατικό, «είναι τυχερή που ζει (σ.σ. η οδηγός)».


«Μετά το τροχαίο μίλησα με τον σύζυγό της, ο οποίος μου είπε ότι μπορεί να χτύπησε στην πλάτη της αλλά πήρε εξιτήριο μια ώρα μετά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να εξετάσουν την κατάστασή της» δήλωσε ο Νόρμαν Ντρίνγκουοτερ.


«Πρέπει να ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία για την ίδια» συμπλήρωσε.


Τους ελαφρείς τραυματισμούς της οδηγού επιβεβαίωσε και η τοπική αστυνομία η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους με ελαφρείς τραυματισμούς».




Πηγή

Βίντεο: Δεν θα πιστεύετε πόσα κατάφερε να κρύψει η επίδοξη κλέφτρα σε σούπερ μάρκετ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.