Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μυστήριο που θυμίζει Άλεξ με νεαρό μουσικό στη Σαντορίνη





Τα ίχνη του χάθηκαν στις 7 Αυγούστου 2014 και τρεις μήνες μετά ένας φίλος του άτυχου ομολόγησε ότι τον έχει σκοτώσει.Την υπόθεση του Άλεξ στη Βέροια θυμίζει η εξαφάνιση του 21χρονου Τάκη Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη, που μετά από έρευνες που κράτησαν 20 μήνες, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη βοήθησε να βρεθούν μάρτυρες κλειδιά για τον άτυχο νέο, του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος.


Τα ίχνη του χάθηκαν στις 7 Αυγούστου 2014 και τρεις μήνες μετά ένας φίλος του άτυχου ομολόγησε ότι τον έχει σκοτώσει, αναφέρει η Espresso. Στη συνέχεια, όμως, το πήρε πίσω, καθώς διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να βρουν κανένα ίχνος του μουσικού της Φιλαρμονικής. Ο άνθρωπος που ομολόγησε τη δολοφονία πηγαινοέρχεται όλο αυτό το διάστημα στη Βουλγαρία, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό του.


Ο καθ' ομολογία δολοφόνος παραδέχθηκε ότι για να παραπλανήσει τις Αρχές είχε στήσει ακόμα και σκηνικό αυτοκτονίας στην καλντέρα. Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο όγκος των σκουπιδιών στη χωματερή ήταν τεράστιος και αδύνατος να εντοπιστεί εύκολα το πτώμα, άλλαξε τακτική και άρχισε να δείχνει διαφορετικά σημεία στη Σαντορίνη, όπου δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.


Στην εκπομπή υπήρξε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία στις 7 Αυγούστου ο Τάκης κατέληξε με παρέα σε σπίτι φίλου του που θεωρείται βασικός ύποπτος στην υπόθεση και έστησαν πάρτι με δυνατή μουσική. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές, η πόρτα άνοιξε και ο 21χρονος βγήκε κυνηγημένος από συγκεκριμένα άτομα. Ακούστηκαν μπουκάλια να σπάνε, κραυγές πόνου του παιδιού και ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Πηγή


"Γεια σου γιε μου, σου στέλνω αυτό το e-mail από τον τάφο..." Τι λέει το συγκλονιστικό μήνυμα που έλαβε ένας γιος 2 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.