Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ένα μαχητικό επάνω σε ρόδες




Η Γαλλική εταιρεία ωρολογοποιίας Bell & Ross παρουσίασε το εντυπωσιακό AeroGT concept car 

Ο Bruno Belamich εμπνεόμενος από τα μαχητικά αεροσκάφη και τα grand tourer της δεκαετίας του 1950, σχεδίασε ένα μαχητικό super car και το ονόμασε AeroGT.

Το αυτοκίνητο φοράει ένα V8 twin-turbo 610 ίππων, τα 0-100 τα πιάνει σε 2,9sec και η τελική ταχύτητα του είναι τα 315χλμ/ώρα. Οι διπλές εξατμίσεις και τα κάθετα πτερύγια θυμίζουν κάτι από F16, τo πρωτότυπο AeroGT είναι με εφοδιασμένο με led φώτα και αντί για καθρέφτες χρησιμοποιεί κάμερες. Ο Belamich δημιούργησε ένα μαχητικό επάνω σε ρόδες που βάζει τα γυαλιά στους σχεδιαστές των αυτοκινήτων.

Θα μου πεις τώρα γιατί ένας διάσημος σχεδιαστής ρολογιών να μπει σε αυτή τη διαδικασία, η απάντηση είναι ότι με την παρουσίαση του AeroGT η Bell & Ross παρουσίασε και δύο νέα ρολόγια της λίγο περίεργο λανσάρισμα διάλεξε.

















Πηγή


Δείτε Επίσης

Νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου για όσους δεν διανύουν πολλά χιλιόμετρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.