Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Οι πιο ντροπιαστικές προπόσεις κουμπάρων σε γάμους: Έχω κοιμηθεί με τη νύφη!





Στους γάμους των ΗΠΑ, κυρίως, συνηθίζεται ο κουμπάρος, η αδελφή, ο ξάδελφος, ο πατέρας και ούτω καθεξής, να ορθώνουν το ποτήρι τους, κατά τη διάρκεια της τελετής και να “βομβαρδίζουν” με ευχές το νεόνυμφο ζευγάρι.


Υπάρχουν φυσικά, προπόσεις και προπόσεις, μιας και υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ντροπιαστικού λόγου και του ξεκαρδιστικού... Το θέμα είναι πως το αγαπημένο πρόσωπο των just married, είναι να πει για παράδειγμα ξεκαρδιστικές ιστορίες, να μοιραστεί κοινές μνήμες και να θυμίσει, ίσως, το λόγο που αυτοί οι δύο -γαμπρός και νύφη- ,ναι, έκαναν πράγματι το σωστό βήμα.


Σε τέτοιες ωστόσο εκδηλώσεις, πρέπει να συνυπολογιστούν και μερικοί άλλοι παράγοντες όπως το στρες και ίσως η έλλειψη ευφράδειας λόγου που κάνουν έναν τέτοιο λόγο, να μοιάζει με... πατάτα.


Έχοντας όλα αυτά κατά νου, η The Sun συνέλεξε μερικές άστοχες στιγμές από τέτοιες προπόσεις, που έγιναν από μάλλον αμήχανους κουμπάρους. Το μπλογκ Bride and Groom Direct, φιλοξενεί μερικές όχι και τόσο επιτυχημένες ατάκες. Ιδού μερικές:


“Στο γάμο κάποιου συγγενή μου, ο κουμπάρος αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι ''Δεν έχω κάνει ποτέ''. Αρχικά ξεκίνησε χιουμοριστικά, αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι ήξερε ακριβώς τι έκανε, όταν ολοκλήρωσε λέγοντας “δεν έχω κάνει ποτέ τρίο με τη νύφη”. Δε ξέρω ποιος έπαθε το περισσότερο σοκ η νύφη ή ο γαμπρός ή όλοι οι καλεσμένοι...”.


“Ο αδελφός μου έγινε κουμπάρος πρόσφατα, και ανησυχούσε απίστευτα για το λόγο που θα έβγαζε. Έκανε ξανά και ξανά πρόβα, αλλά όταν η μεγάλη ημέρα έφτασε, άρχισε να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο. Δυστυχώς, μέθυσε τόσο πολύ πριν την πρόποση, που έπεσε ξερός στην καρέκλα και άρχισε να ροχαλίζει...”


“Ο λόγος έφτανε προς το τέλος του, και πριν καθίσει στη θέση του, ο κουμπάρος φώναξε “θέλει κανείς να κάνει κοκαΐνη;”


“Κατά τη διάρκεια της πρόποσης, ο κουμπάρος προέτρεψε τους καλεσμένους “ας χορέψουμε!” και σύρθηκε στη πίστα στα γόνατα, χύνοντας τη μπύρα του στο όμορφο φόρεμα της νύφης”


“Καθώς ο γαμπρός στεκόταν όρθιος και έλεγε το λόγο του, ξαφνικά είπε ότι δε φοράει απολύτως τίποτα κάτω από το κιλτ, κάτι που φρόντισε να μας δείξει! Θεωρώ ότι κάποιες από τις καλεσμένες, συμφώνησαν ότι αυτός ήταν ο καλύτερος λόγος που έχουν ακούσει.


Δείτε Επίσης

Ιστοσελίδα μετατρέπει το πρόσωπο σε τραγούδι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.