Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο 13χρονος «λυκάνθρωπος» που λατρεύεται σαν Θεός





Αρνείται οποιαδήποτε θεραπεία γιατί θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο

Είναι 13 ετών και πάσχει από το σύνδρομο λυκάνθρωπος. Έχει τρίχες σε όλο του το σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του.


0 13χρονος Hirsute Muhammad Raihan, λατρεύεται σαν θεός στο χωριό του στην Ινδονησία. Μάλιστα ο ίδιος έχει απορρίψει κάθε είδους ιατρική θεραπεία για την εξαιρετικά σπάνια πάθησή του επειδή νομίζει ότι αυτό που έχει είναι ευλογία, σύμφωνα με την Mirror.


Ο 13χρονος ζει με την μητέρα του και τα τέσσερα αδέρφια. Το γεγονός ότι τραβάει την προσοχή του κόσμου, δεν δείχνει να τον πειράζει.


«Άλλοι με κοροϊδεύουν, άλλοι έρχονται σε μένα για να τους δώσω την ευλογία μου και άλλοι απλά έχουν την περιέργεια να με δουν. Νομίζουν ότι είμαι Θεός ή ότι έχω κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό, το ξέρω ότι φαίνομαι διαφορετικός» λέει ο ίδιος.




Δείτε Επίσης 

Οι 11 λέξεις και φράσεις που οι έξυπνοι άνθρωποι δεν πρέπει να λένε ποτέ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.