Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Απίστευτη τροπή στο σκάνδαλο του Wikileaks. Ο Τόμσεν δηλώνει: "Δεν είμαι καθόλου..."




Κανείς δεν φαντάστηκε πως το σκάνδαλο μετά τις συνομιλίες του Τόμσεν και της Βελκουλέσκου, όχι μόνο δεν θα άλλαζε τίποτα αλλά θα ήταν σαν να μη συνέβη ποτέ!


Η Μέρκελ και η Λαγκάρντ συμφώνησαν να παραμείνει το ΔΝΤ κανονικά στις διαπραγματεύσεις μέχρι νεωτέρας ενώ ο Τόμσεν δηλώνει τώρα: "Δεν είμαι καθόλου θυμωμένος με την Ελλάδα. Μας παρακολουθούν και τους παρακολουθούμε".


Κοινώς το αποτέλεσμα είναι πως όλοι μένουν στις θέσεις του, δεν αλλάζει κάτι για την Ελλάδα και όλα συνεχίζουν σαν να μην ακούστηκε ποτέ τίποτε!


Ντ. Μπακογιάννη σε συνταξιούχο IKA: 40 χρόνια ζήσατε καλά, αλλά με τις επιλογές σας ''καλά να πάθετε'' (video) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.