Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

DNA της Φρόσως Κυριάκου στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο του Παντελίδη





Ο ακαριαίος θάνατος του Παντελίδη επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτωνΣε μια νέα βάση στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ύστερα από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων και των εξετάσεων DNA.


Ο γνωστός τραγουδιστής, εξαντλημένος από τις πρόβες στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» που κράτησαν μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και έχοντας καταναλώσει αλκοόλ στα όρια της λιποθυμίας, είναι αμφίβολο -λένε πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον- κατά πόσο ήταν σε θέση να οδηγήσει.


Δύο είναι τα βασικά στοιχεία, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, πάνω στα οποία θα βασιστεί η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας, που όπως έχει δηλώσει ο νέος της εκπρόσωπος, Χαράλαμπος Λυκούδης, έχει «ως αποκλειστικό σκοπό την εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας».


Το πρώτο στοιχείο είναι ότι ο ακαριαίος θάνατος του Παντελίδη επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που έπληξε πάνω τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού. Ο δεξιός πλευρικός αερόσακος άνοιξε και φέρει αίμα από τον τραγουδιστή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο προανακριτικό υλικό. Πηγές από την Τροχαία που έχουν γνώση της υπόθεσης αναφέρουν, πάντως, ότι ο Παντελίδης, επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, μπορεί να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της ανατροπής του τζιπ μάρκας Mercedes, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού πριν από το μοιραίο δυστύχημα.


Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι ότι βρέθηκε DNA της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου στην κολόνα του οδηγού (σημείο του αμαξώματος ανάμεσα στα εμπρός και πίσω παράθυρα). Εκτός από το σενάριο να ήταν εκείνη οδηγός, στο οποίο δεν δίνουν πολλές πιθανότητες οι αξιωματικοί της Τροχαίας, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η κοπέλα να άφησε στο σημείο αυτό DNA κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της, που έγινε από την πόρτα του οδηγού.


Καταρρέει το οικονομικό «θαύμα» της Φινλανδίας (;) – Θρήνος για τους απανταχού «μεταρρυθμιστές» 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.