Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Micra με ερπύστριες…





Μια διαφορετική διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμόΗ Nissan ετοιμάζει στον Καναδά μια διαφορετική διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με στόχο να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο το Nissan Micra Warrior Trophy.


Μετά από μια επιτυχημένη εναρκτήρια χρονιά για το Micra Cup στον Καναδά και την θετική απήχηση των «Winter Warrior» crossovers στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, η ιαπωνική φίρμα τολμά και ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα με το Micra, διοργανώνοντας ένα χειμερινό διαγωνισμό μηχανοκίνητου αθλητισμού που όμοιός του δεν έχει ξαναγίνει.


Το Micra Warrior Trophy θα ξεκινήσει με δοκιμές και κατατακτήριους γύρους στο τέλος του 2016 και τα ειδικών προδιαγραφών Micra, θα είναι εφοδιασμένα με ερπύστριες βαρέως τύπου, αλλά και με αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που εξοπλίζουν τα «Winter Warrior» crossovers.

Του Νίκου Τσάδαρη


Συγκλονιστική αποκάλυψη από πρώην σύμβουλο της NASA: "Τι είδα πίσω από τη Σελήνη και...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.