Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Παγκόσμια ανησυχία: Τι είδαν πάνω στη Σελήνη και τρόμαξαν; (video)



Υπάρχουν όντα στη Σελήνη; Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι είναι κατοικήσιμη και πως υπήρχαν και κτίρια και ακόμα ότι... η Ωραία Ελένη ήρθε από εκεί. Πολλές φωτογραφίες της NASA υποδηλώνουν πως υπάρχουν εκεί πάνω εγκαταστάσεις που, προφανώς, κάποιοι τις έφτιαξαν...   Ένα νέο video που ήρθε στο φως αναστατώνει τους πάντες...   Λέγεται πως αποτελεί λαθραίο μέρος μίας ταινίας που σχετίζεται με το Project Blue Book. Σε αυτήν αποκαλύπτεται ένα ανθρωπόμορφο ον να περπατάει μέσα στην ερημιά του κρατήρα που βρίσκονται οι αστροναύτες Neil Armstrong και Edwin "Buzz" Aldrin, της αποστολής Apollo 11.   Γυρίστηκε κατά τη διάρκεια 2 λεπτών σιγής ασυρμάτου. Τότε, η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή διεκόπη για δύο λεπτά, γιατί όπως υποστηρίχτηκε από τους υπεύθυνους είχε «υπερθερμανθεί η μηχανή".   Η 16 χιλιοστών ταινία απεστάλη απευθείας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά αποκλείστηκε από τη δημόσια μετάδοση.   Οι γνώμες διίστανται   Πολλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία τεράστια συγκάλυψη.   Πολλοί άλλοι υποστηρίζουν ότι το video είναι πλαστό.   Εσείς τι πιστεύετε; 



Πηγή

Δείτε Επίσης

Μάθετε για τη στέρηση ύπνου ως μέθοδο βασανισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.