Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τελεσίγραφο σε 400.000 δανειολήπτες μέσα στις επόμενες ημέρες...



Τσουνάμι από ειδοποιητήρια αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες... 


από τις τράπεζες σε 400.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που πήραν σπίτι με δάνειο και έχουν δυσκολίες στην αποπληρωμή του.


Ουσιαστικά οι τράπεζες θα δώσουν με το ειδοποιητήριο που θα στείλουν μια τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση του δανείου τους σε δανειολήπτες που καθυστερούν να πληρώσουν από έναν μήνα ως και τρεις μήνες.


Ουσιαστικά πρόκειται για ιδιοκτήτες που ήδη έχουν λάβει μια πρώτη επιστολή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα λάβουν και δεύτερη η οποία θα τους καλεί να διευθετήσουν τις οφειλές τους.


Σε διαφορετική περίπτωση οι δανειολήπτες θα έρθουν αντιμέτωποι με νομική απαίτηση του χρέους η οποία φυσικά φτάνει μέχρι και τον πλειστηριασμό του ακινήτου.


Οι τράπεζες ζητούν και αναλυτικό κατάλογο οικογενειακής, εισοδηματικής και περιουσιακής κατάστασης. Στη συνέχεια προχωρά σε διασταύρωση στοιχείων και τέλος προτείνει το είδος της ρύθμισης στην οποία κρίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί ο δανειολήπτης.


Δείτε Επίσης

Νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου για όσους δεν διανύουν πολλά χιλιόμετρα 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.