Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Οι καλύτερες παραλίες πόλεων στον κόσμο




PARIS - PLAGE (ΓΑΛΛΙΑ, ΠΑΡΙΣΙ)

Το Paris – Plage είναι ένα ποτάμι, αλλά κάθε Ιούλιο και Αύγουστο οι όχθες του Σικουάνα καλύπτονται με άμμο και γεμίζουν με φοίνικες προκειμένου να νιώθουν οι επισκέπτες ότι βρίσκονται στην Κυανή Ακτή.

 Εκεί μπορείτε απλά να βυθιστείτε με τις ώρες σε μια ξαπλώστρα, να συμμετέχετε σε μια ομάδα βόλει. Προορισμοί για τις πρώτες σας καλοκαιρινές σας αποδράσεις

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν το καλοκαίρι και σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που σκέφτονται τις πρώτες τους αποδράσεις σε ένα κοντινό προορισμό, κι όχι σε κάποιο μακρινό νησί.

Για όσους έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις διακοπές τους με την επίσκεψη σε μια μεγάλη πόλη του εξωτερικού, θα πρέπει να κρατήσουν στη λίστα τους τις παρακάτω εντυπωσιακές αστικές παραλίες.



CAMDEN BEACH (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΛΟΝΔΙΝΟ)

Ο καλύτερος συναυλιακός χώρος του Λονδίνου, στο Camden Beach τυγχάνει να έχει και μια μικρή αμμουδιά, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτει ένα κοκτέιλ μπαρ και άνετες ξαπλώστρες. Η δυνατή μουσική κυριαρχεί στο χώρο και εάν πεινάσετε, μπορείτε να φάτε ένα χοτ ντογκ ή μεζέδες χοιρινού.


SUGAR BEACH (ΤΟΡΟΝΤΟ, ΚΑΝΑΔΑΣ)

Ονομάστηκε Sugar Beach καθώς βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από ένα εργοστάσιο ζάχαρης. Γεμάτο με ξαπλώστρες και ροζ ομπρέλες, αυτή η αμμώδης παραλία βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Οντάριο. Τους καλοκαιρινούς μήνες, στο σημείο αυτό πραγματοποιείται η εκδήλωση Sail-In Cinema, στην οποία προβάλλονται ταινίες του κινηματογράφου σε μια οθόνη διπλής όψεως.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.