Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πάτρα: Mητέρα κατέψυξε το νεκρό έμβρυό της στο σπίτι





Το είχε δύο εβδομάδες στο σπίτι και εξομολογήθηκε πως δεν μπορούσε να το αποχωριστεί
 Μία συγκλονιστική ιστορία με μητέρα που απέβαλε στο πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας και στη συνέχεια πήρε το παιδί και το κατέψυξε άψυχο στο σπίτι της έχει προκαλέσει αίσθηση στην Πάτρα.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου, η οποία άκουσε από την ίδια τη μητέρα ότι είχε καταψύξει το πτώμα, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Μέριμνας της Περιφέρειας και μια ψυχολόγος της οποίας την επισκέφτηκε στο σπίτι της.

   Εκεί διαπιστώθηκε ότι η μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα είχε κάνει πράξη τα όσα περιέγραφε. «Όπως μου ανέφερε, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί» αναφέρει στην εφημερίδα η ψυχολόγος.
 Η μητέρα πείστηκε να θάψει το νεκρό έμβρυο. «Δυστυχώς, από το νοσοκομείο δεν είχαν πράξει τα δέοντα και δεν είχε εκδοθεί ούτε πιστοποιητικό θανάτου. Ευτυχώς, στο θέμα αυτό υπήρξε παρέμβαση από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπο κι έτσι ξεπεράσαμε τα εμπόδια κι έγινε η ταφή».
 Το patrastimes.gr σημειώνει πως το δράμα για την μητέρα συνεχίζεται. Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό. 
Η γυναίκα έχει υπολείμματα και επειδή κινδυνεύει η ζωή της θα υποβληθεί σε εκ νέου επέμβαση. Η γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά 5 - 12 ετών. 

Δείτε Επίσης  

Ο 13χρονος «λυκάνθρωπος» που λατρεύεται σαν Θεός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.