Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Άλλο ένα κρυφό inbox στο Facebook Messenger





Πέρα από το κανονικό Inbox στο Facebook Messenger και το ‘Other’ Inbox, υπάρχει ένα ακόμη το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ότι κρύβει χρήσιμα μηνύματα.


Τα μηνύματα που βρίσκονται σε αυτό το Inbox έχουν χαρακτηριστεί ως ενοχλητικά από το Facebook ως ενοχλητικά και μεταφέρονται εκεί από αυτόματο φίλτρο spam. Το Inbox αυτό είναι διαφορετικό από το κανονικό Inbox και από το ‘Other’ Inbox.


Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο τρίτο κρυμμένο Inbox στο Messenger


Για να δείτε τα μηνύματα σας που το Facebook έχει χαρακτηρίσει ως spam θα ανοίξετε το Messenger, θα πάτε στα Settings>People>Message Requests όπου θα δείτε το “Α filtered requests”, όσοι τουλάχιστον χρησιμοποιείτε αγγλικά. Εκεί θα βρείτε πράγματι μηνύματα spam, αλλά και χρήσιμα μηνύματα, το πιθανότερο, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσατε.

Πηγή: e-pcmag.gr


Πέντε βασικές αρχές για όσους δουλεύουν σε υπολογιστές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.