Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Σοκ! Είναι μάνα και γιος και έχουν ερωτικές σχέσεις αλλά το πιο φρικιαστικό είναι πως...





Σάλο και έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία -και όχι μόνο- η ερωτική σχέση μιας μάνας με τον γιο της και η πρόθεσή τους να αποκτήσουν παιδί.


Μια μητέρα η οποία επανασυνδέθηκε με τον γιο της που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από 30 χρόνια λέει ότι οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και ότι προσπαθούν να κάνουν παιδί μαζί!


Η Κιμ Γουέστ, 51 ετών, είναι σε σχέση με τον βιολογικό γιο της Μπεν Φορντ, 32 ετών, εδώ και δύο χρόνια και θεωρεί μάλιστα ότι «ήταν γραφτό να είναι μαζί», αφότου υποχρεώθηκε να τον δώσει για υιοθεσία μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του.


Παρά τις επικρίσεις που δέχεται, το ζευγάρι, που λέει ότι η ερωτική ζωή του είναι «απίστευτη», επιμένει ότι η σχέση τους δεν είναι αιμομιξία.


Αντίθετα, και οι δύο ισχυρίζονται ότι πρόκειται για «Γενετική Σεξουαλική Ελξη», ένας όρος που χρησιμοποιείται για συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον όταν συναντιούνται σε μεγάλη ηλικία.



Μάνα και γιος επανασυνδέθηκαν αφότου ο Μπεν, που ζούσε στις ΗΠΑ, έστειλε ένα σπαρακτικό γράμμα στην Εγγλέζα μητέρα του, το 2013, λέγοντάς της ότι είναι το παιδί της που είχε δώσει για υιοθεσία.


Δύο χρόνια πριν από αυτό, το 2011 δηλαδή, ο Μπεν είχε παντρευτεί, ωστόσο παράτησε τη γυναίκα του για να κάνει σχέση με τη μητέρα του.   


Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν συχνά τηλεφωνικά, πριν αποφασίσουν να συναντηθούν από κοντά, με την Κιμ να λέει ότι ήταν «σαν να ήξερε ο ένας τον άλλον επί χρόνια».


Η Κιμ, που εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, άρχισε σταδιακά να νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για τον γιο της, έχοντα «σέξι όνειρα» γι' αυτόν Αισθανόμενη αμήχανα και περίεργα για αυτή την έλξη, η Κιμ αποφάσισε να ψάξει στο ίντερνετ για παρόμοιες ιστορίες και έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τη «Γενετική Σεξουαλική Ελξη». Μόνο τότε ένιωσε να φεύγει ένα βάρος από πάνω της.


Η Κιμ και ο Μπεν αποφάσισαν να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο, όπου παρήγγειλαν αλκοόλ και μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.


Ο Μπεν είπε τότε στην Κιμ ότι αισθάνθηκε ανακουφισμένος και ότι είχε σταματήσει να αγαπάει τη γυναίκα του, πριν κάνουν έρωτα αρκετές φορές.


Τρεις μέρες μετά, ο Μπεν είπε στην εμβρόντητη σύζυγό του ότι την παρατάει για τη μητέρα του και το ζευγάρι πέταξε για το Μίτσιγκαν, όπου τους βοήθησε να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ένα ζευγάρι πάλι λόγω «Γενετικής Σεξουαλικής Ελξης».


«Αυτό δεν είναι αιμομιξία, είναι Γενετική Σεξουαλική Ελξη. Είμαστε όπως τα μπιζέλια μέσα σε έναν λοβό και είναι γραφτό να είμαστε μαζί», είπε η Κιμ σε συνέντευξή της, σήμερα Παρασκευή, στην εφημερίδα New Day. «Ο Μπεν είναι απίστευτος και μου έχει πάρει το μυαλό», συμπλήρωσε.


Οσο για τις αντιδράσεις του κόσμου, η Κιμ δήλωσε ότι «ξέρω πως οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε αηδιαστικοί, ότι πρέπει να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν σε χτυπάει τόσο σφοδρά ο έρωτας και νιώθεις πως θέλεις να παρατήσεις τα πάντα για χάρη του, πρέπει να παλέψεις γι' αυτό. Συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή κάτι τέτοιο, κι εγώ και ο Μπεν δεν είμαστε διατεθειμένοι να το αφήσουμε να χαθεί».


Μάνα και γιος σκοπεύουν, πλέον, να παντρευτούν και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν προσπάθεια για να αποκτήσουν και ένα παιδί...

http://www/.newsnowgr.com


                          Η Γυμνάστρια που τους βγάζει όλους off!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.