Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Τι μπορείς να κάνεις με ένα τάμπλετ;




Είναι κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το tablet τους για να χαζεύουν την αρχική σελίδα του Facebook και βίντεο με γάτες στο Youtube, ή για να παίζουν παιχνίδια.


Ωστόσο το iPad κρύβει και μερικές «κρυφές» δυνατότητες που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο μυημένους.


Παίξτε χαρτιά


Κατεβάζοντας την εφαρμογή «Card Table» (1.99$ στο Apple Store) το iPad μετατρέπεται σε «τσόχα» ενώ οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν μέσω των κινητών τους, στα οποία θα εμφανίζονται τα δικά τους χαρτιά.


Επεξεργαστείτε τις εφαρμογές σας με τη Siri


Οταν έχετε ανοιχτή μία εφαρμογή στο iPad, απλώς κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αρχικής σελίδας και πείτε «Settings». Η Siri θα σας κατευθύνει αυτόματα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής


Δείτε δωρεάν ταινίες και σειρές με το Crackle


Δε χρειάζεται να πληρώσετε, να συνδεθείτε ή να περνάτε ώρες κατεβάζοντας, αφού με τη δωρεάν εφαρμογή «Crackle» μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές όπου κι αν βρίσκεστε.



Χρησιμοποιήστε το iPad ως δεύτερη οθόνη


Με την εφαρμογή Air Display 2 (9.99$ στο Apple Store) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad ή το iPad Mini σας για να έχετε δύο οθόνες για τον υπολογιστή σας.


Ψηφιακά κουμπιά


Χάλασε το πλήκτρο αρχικής οθόνης; Μπορείτε να το κάνετε πλήκτρο αφής στην οθόνη του iPad χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Assistive Touch


Πηγαίνετε Settings > General > Accessibility > Assistive Touch και επιλέξτε το on.


Γρήγορη περιήγηση


Σύρετε το χέρι σας γρήγορα δεξιά και αριστερά για να περιηγηθείτε γρήγορα μεταξύ των εφαρμογών.


Μετατρέψτε το σε κονσόλα


Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τις εφαρμογές Joypad Game Console για iPad και Joypad Game Controller για το iPhone και παίξτε βιντεοπαιχνίδια με το κινητό σας για χειριστήριο και το iPad για κονσόλα.


Διαβάστε βιβλία


Με την εφαρμογή GoodReader 4 (9.99$ στο Apple Store) μπορείτε να διαβάσετε PDF με τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση, σαν να έχετε μπροστά σας το βιβλίο.


Διαβάστε νύχτα


Αν θέλετε να διαβάσετε στο σκοτάδι χωρίς να πονέσουν τα μάτια σας από το φως του iPad μπορείτε να αντιστρέψετε τα χρώματα του ώστε να βλέπετε μαύρο φόντο και άσπρα γράμματα. Για να γίνει αυτό πηγαίνετε Settings > General > Accessibility και Invert Colors.


Κάντε δωρεάν κλήσεις


Χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, καλείτε τους φίλους σας ακόμα κι αν δεν έχετε μαζί το κινητό σας.


Δείτε Επίσης

Ιδού οι 13 τύποι που συναντάς συχνά στο γυμναστήριο (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.