Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου και το οικογενειακό επίδομα





Νωρίτερα λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα πληρωθούν όπως τα Χριστούγεννα οι συντάξεις όλων των Ταμείων τις ημέρες του Πάσχα, ενώ την Παρασκευή πριν την Μεγάλη εβδομάδα θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους περσινούς δικαιούχους.


Οι περσινοί δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ θα δούν την προκαταβολή χωρίς αίτηση Α21 θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους στις 22 Απριλίου.


Επίσης ανέφερε ο Διευθυντής Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων κ. Καλάκος στον ΑΝΤ1 απόφαση του Υπουργείου Εργασίας θα προβλέπει ότι η πληρωμή για τις συντάξεις OΓΑ - ΟΑΕΕ μηνός Μαΐου θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου, θα γίνει η καταβολή των συντάξεων των δικαιούχων του Δημοσίου, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ. Το Ειδικό Επίδομα Στήριξης Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ τον χρόνο και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο.


Επίσης, το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων παιδιών, αλλά και το οικογενειακό εισόδημα.


Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών, εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.


Ετσι περίπου 700.000 δικαιούχοι χωρίς να κάνουν Α21 θα πάρουν την προκαταβολή για τα επιδόματα ενώ θα κληθούν να κάνουν νέο Α21 μαζί με τις δηλώσεις όταν αυτές ανοίξουν. Ετσι όσοι πάρουν την προκαταβολή και δεν πληρούν τα κριτήρια φέτος θα κληθούν να την επιστρέψουν.


Αίτηση Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα από φέτος θα κάνουν τα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και θα λάβουν κανονικά τα επιδόματα από τον ΟΓΑ.

dikaiologitika.gr


Αυτό είναι το μυστικό του χωριού της Ιταλίας και όλοι ζουν μέχρι τα 100! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.