Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ποια ζώδια ζηλεύουν παράφορα;




Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από «πράσινο τέρας» τη ζήλιας! 


Είναι πάντα εκεί και παραμονεύει. Συνήθως, σε πιάνει σε άσχετες στιγμές, όπου είτε κάθεσαι χαλαρός και απολαμβάνεις την έξοδο ή το άραγμα στο σπίτι σου, είτε κάνεις ήσυχος τη δουλειά σου και ξαφνικά...σου περνάνε άτιμες, δηλητηριώδεις σκέψεις από το μυαλό! Η γενικότερη έννοιά της; Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που εμφανίζεται, όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο.


Μπορεί να αισθάνεται μειονεκτικά διότι ο άλλος είναι ανώτερος από αυτόν σε οικονομικό, κοινωνικό, επαγγελματικό επίπεδο ή ακόμα και σε επίπεδο ικανοτήτων και ταλέντου. Η ερωτική ζήλια, δε, συνδέεται άρρηκτα με την ανησυχία και το θυμό. Αυτός που ζηλεύει φοβάται πως θα χάσει το σύντροφό του, πως θα ερωτευτεί κάποιον άλλον και έπειτα, θα τον εγκαταλείψει και πάνω από το κεφάλι του πλανάται μία συνεχής απειλή. Το συναίσθημα αυτό μεταμορφώνεται σε ζήλια και τον κάνει να «προλαμβάνει» (στο μυαλό του πάντοτε!) τα γεγονότα και να αισθάνεται λίγο πιο ήσυχος.



Με λίγα λόγια, παίρνει ως δεδομένο το αρνητικό γεγονός και προετοιμάζεται για τα χειρότερα για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων! Ποιός είναι, όμως, ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου; Ποιος ανέχεται το φλέρτ και τα παιχνιδιάρικα τηλεφωνάκια και ποιος μπορεί να παρακολουθήσει ή να σπάσει στο ξύλο κάποιον που φλερτάρει με την κοπέλα του; Για να δούμε Κριός


Είναι δυνατόν να πάει κάποιος να φλερτάρει την κοπέλα του Κριού; Δε νομίζω πως ξέρει που έχει μπλέξει! Τα κέρατα που έχει δεν είναι μόνο για ομορφιά, αλλά ξέρει και να τα χρησιμοποιεί! Ακόμη κι αν δεν είναι κάτι σοβαρό και απλώς κάποιος της έχει πιάσει την κουβέντα ή περνάει χρόνο μαζί της, επειδή μπορεί να είναι μαζί στη δουλειά, τον Κριό θα τον ενοχλήσει και θα αποφασίσει να δράσει.


Δεν μπορεί να αισθάνεται πως η κοπέλα του προσέχει κάποιον άλλον ή ενδιαφέρεται έστω και στο ελάχιστο και να μένει ήσυχος! Ακόμη, αρνείται να κατέχει τη δεύτερη θέση σε κάτι και θα κάνει τα πάντα για την ξεπεράσει. Για το συγκεκριμένο ζώδιο, η ζήλια ισούται με τον ανταγωνισμό. Είναι ένας αγώνας για την κατάκτηση της καρδιάς της κοπέλας, αλλά και της τιμής και της υπόληψής του, στον οποίο πρέπει να βγει πρώτος! Θα δώσει τη μάχη του είτε με τον καλό είτε με τον επιθετικό τρόπο, και τότε ο αντίπαλος δε θα έχει καμία, μα καμία ελπίδα νίκης!


Παραδείγματος χάριν, αν μάθει πως κάποιος την κέρασε φαγητό μετά από τη δουλειά ή της αγόρασε το αγαπημένο της περιοδικό, διότι τυχαία πέρασε από το περίπτερο, τότε ο Κριός θα κλείσει τραπέζι στο πιο ακριβό εστιατόριο (που αντέχει η τσέπη του), κάνοντάς της έκπληξη, ενώ θα της κάνει δώρο μία ετήσια συνδρομή αυτού του περιοδικού, δίνοντας ξεκάθαρα το νόημα πως εκείνη είναι δικιά του και μόνο δικιά του!


Ταύρος


Τυχαία, νομίζετε, βρήκε η έκφραση «ταύρος εν υαλοπωλείον»; Όχι βέβαια! Το συγκεκριμένο ζώδιο φαίνεται ήσυχο και χαλαρό, αλλά μέσα του βράζει. Ο Ταύρος έχει το τρομερό ταλέντο να ζηλεύει τα πάντα γύρω του, πόσο μάλλον την αγαπημένη του, και να μη το δείχνει. Κρατάει το προφίλ του δυναμικού και φαίνεται σα να μην του καίγεται καρφάκι και από μέσα του μπορεί να θέλει να σπάσει όλο το σπίτι!


Επειδή ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, το οποίο ξέρει τι θέλει από τη ζωή του, ξέρει ποιο είναι το άτομο που θέλει να την περνάει μαζί και επειδή δυσκολεύτηκε πολύ να το βρει, δε θα αφήσει με τίποτα να του φύγει! Μόλις δει αντίζηλο, θα αρχίσει τα ειρωνικά σχόλια και θα προσπαθήσει να μειώσει το άλλο άτομο μπροστά στην κοπέλα του, αποφεύγοντας να γίνει απόλυτα έξαλλος και να κάνει κάποιο σκηνικό στο χώρο όπου βρίσκονται.


Επιπλέον, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί πως ζηλεύει, καθότι εγωιστής και περήφανος, απλώς, θα ισχυρίζεται πως δε συμπαθεί το συγκεκριμένο τύπο, γιατί πολύ απλά δεν του ταιριάζει. Γενικότερα, μόλις νιώσει ανασφάλεια και πως το ταίρι του έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του σ’ αυτόν, μπορεί να αποκτήσει μία πολύ κτητική στάση απέναντί της και άθελά του να την «πνίξει». Είναι ικανός να τη ρωτάει συνέχεια που είναι και τι κάνει και να τη συνοδεύει παντού για να τσεκάρει ποιος τη φλερτάρει ή ποιος τη γουστάρει.


Δίδυμος


Ζήλια ο Δίδυμος; Μπα, δε νομίζω! Ο Δίδυμος έχει τόσο ισχυρή αυτοπεποίθηση που δε φοβάται πως θα χάσει το ταίρι του από κάποιον άλλον. Έχει την άποψη πως για να είναι μαζί του, τότε θέλει εκείνον για κάποιον λόγο. Αν, τώρα, τον εγκαταλείψει, απλώς έχασε το ενδιαφέρον της. Μη το βλέπετε ως απάθεια. Ο Δίδυμος είναι φτερό στον άνεμο και δεν μπορεί να ασχολείται με το μικρό συναίσθημα της ζήλιας. Τουναντίον, θέλει οι άλλοι άνδρες να φλερτάρουν τη γυναίκα του, καθώς έτσι τη γουστάρει ακόμα πιο πολύ.


Λατρεύει να δέχεται το θαυμασμό από τους γύρω του για εκείνη, καθώς έτσι ανεβαίνουν οι μετοχές του. Του αρέσει να τον ζηλεύουν, επειδή την έχει μόνο αυτός και δεν μπορεί κανένας άλλος να την κατακτήσει. Ζηλεύει με ένα δικό του τρόπο, ο οποίος ποτέ δεν εκδηλώνεται με νεύρα ή με φωνές. Στη σπάνια περίπτωση που θα νιώσει πως απειλείται, τότε θα το αντιμετωπίσει με χιούμορ και με γέλιο.


Μπορεί να ρωτήσει την αγαπημένη του «Ποιός ήτανε στο κινητό, αγάπη μου; Δε φαντάζομαι να πρέπει να λερώσω τα μαλακά και καλοσχηματισμένα χέρια μου;».Και εκεί θα λήξουν όλα. (Εάν εκείνη είναι πειστική, βέβαια!) Αν, όμως, έχει ν’ αντιμετωπίσει κάποιο πιο άγριο σκηνικό, το οποίο φέρνει σε δύσκολη θέση την κοπέλα του, τότε θα την υπερασπιστεί και θα δράσει σαν άνδρας.


Καρκίνος


Ο Καρκίνος είναι σίγουρα ένα από τα ζώδια που ζηλεύουν. Δε θέλει να βλέπει άλλα άτομα να προσέχουν την κοπέλα που συνοδεύει, ούτε να την πολιορκούν. Ακόμη, και σε φιλικό επίπεδο, είναι από τα ζώδια που έχει θέμα με τη ζήλια, καθώς φοβάται πολύ μήπως χάσει τα κεκτημένα του. Πώς το εκφράζει; Δεν θα είναι ποτέ απόλυτα ειλικρινής. Θα δείξει ξεκάθαρα πως τον ενοχλεί μία κατάσταση, αλλά δε θα παραδεχθεί ότι ζηλεύει.


Θα γκρινιάξει, θα μουρμουρήσει και μπορεί και να βρίσει αόριστα (στο σύμπαν!) σε κάποιο βαθμό για να μπορέσει να ηρεμήσει. Οι σκηνές ζηλοτυπίας δεν είναι του χαρακτήρα του και προτιμά να μιλά μόνος του νευρικά και ακατανόητα, ώστε το ταίρι του να καταλάβει πως κάτι τον ενοχλεί και να ασχοληθεί μαζί του. Δεν το κάνει από υπερηφάνια, απλώς δεν έχει μάθει να λέει ακριβώς αυτό που αισθάνεται και του είναι πιο εύκολο να το δείχνει με πλάγιους τρόπους.


Αγαπά τα μικρά παραπονάκια και δε θα κάνει ποτέ σαματά, ειδικά στη σύντροφό του για κάτι που δε φταίει. Ακόμη, η ευαισθησία του τον κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο σε απλές καταστάσεις και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Εκεί, θα επιδιώξει περισσότερο το χάδι, το άγγιγμα και την προσοχή, ώστε να κερδίσει το χαμένο (υποτιθέμενα) έδαφος και να είναι ο μοναδικός κατακτητής της καρδιάς της αγαπημένης του.


Λέων


Ο Λέοντας αποτελεί ένα από τα πιο ζηλόφθονα ζώδια του ζωδιακού. Ζηλεύει τη δόξα του άλλου, τα περισσότερα χρήματά του, τις γνωριμίες του, την καλύτερη δουλειά του και το καλύτερο κοινωνικό του status. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μη ζηλέψει κάποιον που προσπαθεί να κατακτήσει τη δικιά του γυναίκα! Η κοπέλα του δεν είναι μόνο ο άνθρωπός του, αλλά και το «απόκτημά» του. Έχει κοπιάσει για να τη φέρει στη ζωή του και δεν μπορεί κάποιος άλλος να αγγίζει ή να προσπαθεί να κερδίσει κάτι δικό του.


Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα για τον Λέοντα. Θέλει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ο αρχηγός σε κάθε κατάσταση και να είναι το νούμερο ένα της καρδιάς των άλλων, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να έρχεται δεύτερος σε τίποτα! Μόλις τον πιάσει το διαολεμένο αυτό συναίσθημα, τότε νευριάζει, αγνοεί επιδεικτικά τους άλλους και γίνεται καζάνι που βράζει. Είναι έτοιμος να εκραγεί και μπορεί να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τραβήξει την προσοχή του συντρόφου του και να επισφαλίσει την κυριαρχία του.


Η ζήλια δε λειτουργεί αγνά για το συγκεκριμένο ζώδιο, το κάνει επιθετικό και νευρικό και πάνω στην προσπαθειά του να έχει πάντα το πάνω χέρι, χάνει τον έλεγχο. Δε θα φτάσει ποτέ στα άκρα, όπως άλλα ζώδια, αλλά θα δημιουργήσει ένα άσχημο και βαρύ κλίμα, το οποίο θα στεναχωρήσει και θα ξενερώσει τους υπόλοιπους γύρω του.


Παρθένος


Δύσκολο ζώδιο ο Παρθένος! Όσο και να ζηλεύει δεν μπορεί να το δείξει! Δεν τον αφήνει η υπερηφάνειά του! Γενικότερα, φημίζεται για την ανώριμη συμπεριφορά του και για τις σπασμωδικές του κινήσεις. Μόλις αισθανθεί ζήλια για κάτι και ειδικά για το πρόσωπο που συνοδεύει, τότε αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Μπορεί να θέλει να σηκωθεί να φύγει από το μέρος που είναι, προφασίζοντας πως δεν είναι καλά και να μην μπορέσει με τίποτα να μιλήσει με ειλικρίνεια.


Αναμφίβολα, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά του, αλλά δεν μπορεί και να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει. Μία άλλη συχνή περίπτωση για τον Παρθένο είναι να αρχίσει τα σαρκαστικά ή ειρωνικά σχόλια απέναντι στο άτομο το οποίο τον ενοχλεί. Άλλη περίπτωση, δε, είναι να πέσει με τα μούρα στα ποτά και στα τσιγάρα και βυθιστεί εκεί μέχρι να του δώσει κάποιος σημασία. Ακόμη, υπάρχουν και περιπτώσεις που το συγκεκριμένο ζώδιο δεν αισθάνεται τη ζήλια ή τουλάχιστον αυτό λέει. Το παίζει ανώτερος και θέλει να φανεί πως υπερτερεί σε όλα, συγκριτικά με τους άλλους γύρω του.


Είναι ξεκάθαρο πως αισθάνεται μειονεκτικά και προσπαθεί να το ξεπεράσει, αλλά δεν το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Όση εμπιστοσύνη και να έχει στον εαυτό του, κάποια στιγμή θα αισθανθεί την απειλή και θα νιώσει άβολα με την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Η ζήλια «κλειδώνει» το χαρακτήρα του και τον μπλοκάρει, απομακρύνοντάς τον από τη νηφαλιότητα των συναισθημάτων που θα έπρεπε να έχει.


Ζυγός


Η ζήλια, όσο μικρό και ποταπό συναίσθημα κι αν είναι, λειτουργεί σα κίνητρο για το Ζυγό. Δεν του αρέσει να νιώθει κάτι τέτοιο, διότι τον φέρνει σε δύσκολή θέση και τον κάνει να αισθάνεται ενοχές που δεν προσέχει το σύντροφό του. Είναι πάντα ειλικρινής και θα πει ξεκάθαρα πως τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση, κάνοντας τον να φτάνει στα όρια της ζήλιας.


Εκεί είναι που θα τον πιάσει και ο εγωισμός του και θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει το ταίρι του για να του δείξει με πλάγιο τρόπο πως και εκείνος ξέρει να διεκδικεί ακόμα και τα κεκτημένα του! Θα γίνει ο τέλειος gentleman και θα κάνει τη γυναίκα που τον συνοδεύει να νιώσει πως βγαίνουνε για πρώτη φορά ραντεβού. Μπορεί να της φέρει λουλούδια ή κάποιο δωράκι, αλλά σίγουρα θα προβεί σε μία ασυνήθιστη κίνηση, χωρίς να κρύβει τους αληθινούς λόγους των πράξεών του.


Η ζήλια του τον φέρνει πιο κοντά με το ταίρι του, κάνοντάς το να ξεχνάει το τυχαίο φλέρτ που μπορεί να δέχεται και πείθοντας το πως ο Ζυγός είναι η μόνη σωστή επιλογή συντρόφου για εκείνη! Όπως ακριβώς και ο Κριός, ο Ζυγός διακατέχεται από τέτοια εγωιστικά συναισθήματα και αντί να κρατήσει «μούτρα» ή να νευριάσει, όπως ο Λέοντας, αποφασίζει να το παίξει έξυπνα και να κερδίσει το παιχνίδι! Κάνει σκόνη τον αντίζηλό του και δείχνει στο άτομο που τον ενδιαφέρει τι κελεπούρι έχει πραγματικά δίπλα του! (Και τι δεν πρέπει να χάσει μέσα από τα χέρια της!).


Σκορπιός


Και φτάσαμε στο νούμερο ένα στο κομμάτι της ζήλιας! Στο πιο ζηλόφθονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και στο πιο επιθετικό. Ο Σκορπιός είναι ο απόλυτος ζηλιάρης, σε σχέση με τα άλλα ζώδια, και μάλιστα με διαφορά! Είναι κτητικός, θέλει να έχει το ταίρι του συνεχώς δίπλα του και να το ελέγχει και θέλει να τα μαθαίνει όλα, ώστε να μπορεί να «κοντρολάρει» οποιαδήποτε κατάσταση.


Μόλις, λοιπόν, δει ή μάθει πως το ταίρι του φλερτάρει ή το φλερτάρουν, τότε θα γυαλίσει το όπλο του και θα πάει να βρει τον άτυχο τύπο που έπεσε στο διάβα του! Δεν καταλαβαίνει από κουβέντες και όμορφα λόγια, του αρκεί που μυρίστηκε κάτι και θα λάβει δράση! Να κάνει κάποια κίνηση να την εντυπωσιάσει ώστε να της τραβήξει το ενδιαφέρον; Ούτε κατά διάνοια! Θα τη σφάξει στο γόνατο και αυτή και αυτόν! Και θα μου πείτε, εάν αυτή δε φταίει και είναι σεμνή και διακριτική στο χώρο που κινείται; Δεν έχει σημασία.


Βρέθηκε εκτός σπιτιού ασυνόδευτη και έτσι δίνει δικαιώματα! Και της έχει πει ο Σκορπιός να μη βγαίνει μόνη της έξω γιατί υπάρχουνε κίνδυνοι! (Τώρα, βλέπει ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος). Το αίσθημα της ζήλιας είναι η δεύτερη φύση του Σκορπιού και δεν την αρνείται, ούτε θέλει, αλλά ούτε και μπορεί! Είναι αποφασισμένος πως θέλει να ελέγχει τα πάντα, γιατί ζηλεύει αφόρητα και όποιος πάει να πειράξει τη γυναίκα που είναι μαζί, θα τον «φάει το μαύρο χώμα»!


Τοξότης


Και το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου πηγαίνει στον Τοξότη! Το συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να ζηλεύει, αλλά όχι όσο δείχνει. Με λίγα λόγια, στον Τοξότη αρέσει να δημιουργεί ένα κλίμα γύρω από το όνομά του και να ασχολούνται όλοι μαζί του, όχι μόνο για να τραβήξει την προσοχή τους, αλλά και για να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Αν δει πως κάποιος φλερτάρει το άτομο που συνοδεύει, τότε θα αρχίσει τα βαριά λόγια.


Θα ομολογήσει πως μετά λύπης του αισθάνεται κάτι τέτοιο και θα πρέπει να αντιδράσει με ανάλογο τρόπο. Τότε, θα προκαλέσει τον αντίζηλό του είτε με τα λόγια, είτε με τις πράξεις του και θα τον βάλει στη θέση του, με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο. Μετέπειτα, θα ξαναεξηγήσει στο ταίρι του τη συμπεριφορά του και θα αρχίσει να του δίνει όρκους αιώνιας αγάπης. Εκεί είναι που θα αποκαλύψει το μεγάλο του όνειρο να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της και πως βλέπει το μέλλον του με ένα σπίτι στο βουνό, με πολλά παιδιά και πολλά ζώα!


Ο αντίζηλος θα έχει εξαφανιστεί εντελώς από το πλάνο και η σύντροφος του θα σχεδιάζει ήδη πως θα βάψουνε το δωμάτιο του πρώτου τους παιδιού! Το κακό με τον Τοξότη είναι πως η ζήλια τον ώθησε να πει αυτές τις σοβαρές κουβέντες, για τις οποίες αργότερα μπορεί να αναθεωρήσει, να τις μετανιώσει και να θέλει να τις πει σε άλλο πρόσωπο... Και άντε να τις πάρεις πίσω!


Αιγόκερως


Ναι και ο Αιγόκερως ζηλεύει, αλλά δε θα το δείξει ποτέ! Μα ποτέ! Μόλις τον πνίξει το τέρας της ζήλιας, τότε θα βάλει μπρος το σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου του! Μα είναι δυνατόν κάποιος να πάει να του φάει τη γυναίκα; Και ξεκινάμε! Πρώτα θα μάθει όλα όσα πρέπει για εκείνον. Ποιος είναι, πού δουλεύει, αν είναι παντρεμένος, χωρισμένος, σε σχέση, με παιδιά ή χωρίς και έπειτα θα τον παρακολουθήσει.


Δεν το συζητώ για τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου! Θα τις ψάχνει εξονυχιστικά πριν καν πιει τον καφέ του! Επόμενο βήμα, εάν δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό του, είναι να βρει που συχνάζει ή να δει στο Facebook πως θα πάει σε κάποια συναυλία και εκεί (τυχαία!) θα πέσει πάνω του και θα τον κάνει φίλο! Η ζήλια κάνει τον Αιγόκερω να πλάθει σενάριο ολόκληρο και να βάζει σκοπό της ζωής του την έμμεση καταστροφή του αντίζηλού του!


Αφού, λοιπόν, τον γνωρίσει τότε θα μαθαίνει από κοντά τι γίνεται με τη δικιά του κοπέλα και θα δηλητηριάσει την επαφή και τη σχέση τους! Για την κοπέλα του Αιγόκερου δεν είπαμε κουβέντα, καθώς η καημένη κάπου θα κοιμάται ήσυχη και θα νομίζει πως ο σύντροφός της δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αυτήν και για το γεγονός πως της την πέφτουν ξένοι. Μόλις, βέβαια, καταλάβει τι γίνεται, δε νομίζω πως θα μπορέσει ποτέ να τον συγχωρέσει και να τον δεχτεί όπως πραγματικά είναι. Πιο πιθανό είναι να τρομάξει και να φύγει με τα χίλια!


Υδροχόος


Ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που μπορεί να σκάσει από τη ζήλεια του, αν ο σύντροφός του δεν του δίνει σημασία ή εάν κάποιο άλλο πρόσωπο ενδιαφέρεται για το ταίρι του. Τότε, όχι μόνο θα «κατεβάσει τα μούτρα» του, αλλά θα του χαλάσει και όλη η ψυχολογία και η διάθεση. Δεν είναι από εκείνα τα ζώδια που θα το δείξουν ή θα θέσουν το θέμα υπό συζήτηση, αλλά από τα ζώδια που βράζουν από μέσα τους και ο εγωισμός τους δεν τα αφήνει να εκφραστούν όπως θέλουν.


Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Υδροχόος να αισθανθεί τόσο περίεργα με το γεγονός πως κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για τη δικιά του γυναίκα, που θα ξενερώσει μαζί της! Δε θα έχει όρεξη να τη δει, μπορεί να μην απαντάει στα τηλέφωνα και θα αποφεύγει να τη συναντήσει. Η κοπέλα ούτε που θα έχει καταλάβει τι του συμβαίνει και απορρημένη θα προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, αλλά μάταια. Μόλις εκείνος αισθανθεί έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, τότε θα τα πούνε από κοντά και θα φέρεται σα να μην έχει συμβεί τίποτα.


Τα ερωτήματα της κοπέλας θα μείνουν αναπάντητα και εκείνος και μόνο που θα τη βλέπει θα θυμάται το σκηνικό. Θα αντιδράει παθητικά και νευρικά και δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν έχει σωτηρία ο Υδροχόος στο θέμα της ζήλιας και ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσει είναι μέσω της παγερής αδιαφορίας του. Μέχρι να συνέλθει και να έρθει στα λογικά του!


Ιχθύς


Εάν ο Σκορπιός είναι ο πλέον ζηλιάρης και επιθετικός του κύκλου, ο Ιχθύς είναι το υπερευαίσθητο θύμα στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι πως δε θα καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω του, αλλά θα το πάρει πάρα μα πάρα πολύ βαριά! Δε θα το παίξει όπως ο Τοξότης, αλλά θα νιώσει πως η ζωή είναι πολύ άδικη που έφερε στο δρόμο του έναν αντίζηλο και τώρα τον βάζει στη διαδικασία να αποδείξει τι είναι και τι αισθάνεται για το ταίρι του.


Θεωρεί πως αυτό που του συμβαίνει είναι τραγικό και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό το λόγο, θα κλειστεί στον εαυτό του, θα πάρει ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι και θα βυθίσει τον πόνο του στα τσιγάρα και στο αλκοόλ. Αυτοί θα είναι οι δύο πραγματικοί του φίλοι από εδώ και πέρα! Ακόμη, θα βαλαντώσει στο κλάμα και θα αισθανθεί προδομένος, άτυχος και πραγματικά δυστυχισμένος.


Ατάκες του τύπου «Γιατί να συμβεί αυτό σε μένα;», «Δεν το πιστεύω αυτό που μου έτυχε!», «Πως είναι δυνατόν να μου συμβεί κι αυτό από πάνω;!» θα δίνουν και θα παίρνουν και το ταίρι του θα κοιτάει άφωνο το αγόρι της να υπερβάλλει και να αντιδρά άνανδρα σε μία συνηθισμένη, στις μέρες μας, κατάσταση. Η ζήλια είναι το κακό σπυρί για έναν Ιχθύ, καθώς χτυπάει τις ευαίσθητες χορδές του και τον ωθεί στο να ζήσει το προσωπικό δράμα του... Που να συμβεί και κάτι πιο σοβαρό!


                                                                         Δείτε Επίσης

                                  Οι γυναίκες και το πορνό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.