Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Κατσικάκι με πρόσωπο βρέφους!



Άναυδος έμεινε ένας αγρότης καθώς στη φάρμα του γεννήθηκε κατσικάκι με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους. Ο Ibrahim Basir από το χωριό Felda της Μαλαισίας μοιράστηκε το γεγονός με τους συγχωριανούς του οι οποίοι θέλησαν να το αγοράσουν. Το κατσικάκι πέθανε λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του και ο Basir έδωσε το ζώο στο Κτηνιατρική Υπηρεσία για να εξεταστεί. 


"Σοκαρίστηκα όταν το είδα. Παρατήρησα ότι είχε πρόσωπο, μύτη, κοντά πόδια και το σώμα του έμοιαζε με ανθρώπινο μωρό. Είχε γούνα σε ανοιχτό καφέ χρώμα όπως οι κατσίκες. Δεν είχε όμως ομφάλιο λώρο» είπε o Basir και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ποδοπατήθηκε από τη μάνα του. Πάντως εμείς βάλαμε το κατσικάκι σε ένα κουτί γεμάτο παγάκια και το παραδώσαμε στους κτηνιάτρους".



Δείτε Επίσης

Απίστευτες αποκαλύψεις για γνωστό μάνατζερ που εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.