Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τίγρη για να... πιάσει το καπέλο της



Σε ζωολογικό κήπο του ΤορόντοΜπορεί να τη γλίτωσε από τα δόντια της τίγρης, δεν τη γλίτωσε όμως από τις κατσάδες όσων παρακολούθησαν την σοκαριστική σκηνή


Το σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα πήδηξε τον φράχτη ασφαλείας ενός ζωολογικού κήπου στο Τορόντο για να πιάσει το καπέλο της, το οποίο είχε πέσει μέσα στον περιφραγμένο χώρο όπου ζουν οι τίγρεις, καταγράφει ένα βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας έκπληξη με την... ανοησία που υπάρχει στον κόσμο. 


Το απίστευτο πραγματικά βίντεο δείχνει τη γυναίκα, που φαίνεται νεαρής ηλικίας, να πηδάει το εξωτερικό τείχος ασφαλείας και να πλησιάζει την εμφανώς εκνευρισμένη τίγρη σε απόσταση αναπνοής, με μόνο ένα λεπτό συρμάτινο φράχτη να τη χωρίζει από το άγριο ζώο. 


Στη συνέχεια, η γυναίκα διακρίνεται να πιάνει ένα αντικείμενο, που μοιάζει με καπέλο, το οποίο βρισκόταν κάτω από ένα δέντρο. Στο μεταξύ το άγριο ζώο πηγαινοέρχεται δίπλα στο λεπτό συρμάτινο φράχτη, λίγα μόλις εκατοστά μακριά από την παράτολμη γυναίκα, η οποία ευτυχώς προλαβαίνει να σκαρφαλώσει ξανά τον φράχτη και να βγει έγκαιρα από την περίφραξη με τις τίγρεις. 


Aν και τη γλίτωσε από τα δόντια του άγριου ζώου, η γυναίκα σίγουρα δεν τη γλίτωσε από την κατσάδα ενός άλλου επισκέπτη του ζωολογικού κήπου, που έγινε μάρτυρας του περιστατικού μαζί με τα παιδιά του. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο έξαλλος πατέρας τα 'ψαλλε για τα καλά στη γυναίκα με την κόκκινη μπλούζα, λέγοντάς της ότι είναι ηλίθια και ότι έδωσε το κακό παράδειγμα σε όλα τα παιδιά που την παρακολούθησαν να κάνει αυτήν την τρέλα. 



 Πηγή

Δείτε Επίσης

Όλα τα χρώματα του Ήλιου (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.