Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Κρυφή κάμερα φέρνει στο φως αηδιαστική αποκάλυψη για την οικιακή βοηθό του σπιτιού




Τι έκανε στην κουζίνα πριν σερβίρει τα αφεντικά της

Αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα άτομα που αναλαμβάνουν τις δουλειές του σπιτιού σου και πόσω μάλλον αυτά που είναι υπεύθυνα για το φαγητό σου.


Αυτό διαπίστωσε και με το παραπάνω μια οικογένεια που εικάζεται ότι ζει στο Κουβέιτ, η οποία αποφάσισε να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού της για να δει τη συμπεριφορά του προσωπικού και συγκεκριμένα μιας εκ των οικιακών βοηθών. Και έβγαλε «λαβράκι» που μάλλον θα προτιμούσε να μην είχε ανακαλύψει και όλες οι υποψίες να ήταν στη σφαίρα της φαντασίας. Όταν λοιπόν το αφεντικό του σπιτιού ζήτησε ένα ποτήρι χυμό δε φανταζόταν ότι πριν του το σερβίρει η γυναίκα από το προσωπικό θα είχε φροντίσει να ρίξει μέσα λίγα από τα ούρα της. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η οικογένεια είχε υποψιαστεί την παράξενη συμπεριφορά της οικιακής βοηθού αλλά δεν περίμεναν ότι φτάνει ως εκεί.



Το βίντεο δείχνει τις δύο γυναίκες να κάνουν τις καθημερινές δουλειές όταν η μία ετοιμάζει το χυμό που έχει ζητηθεί από το αφεντικό του σπιτιού. Αφού έχει ετοιμάσει το χυμό, τον ανακατεύει και φεύγει από το χώρο. Τότε η οικιακή βοηθός παίρνει γρήγορα ένα άλλο ποτήρι, το γεμίζει με τα ούρα της επιτόπου και το ρίχνει μέσα στο χυμό που είναι έτοιμος. Στη συνέχεια σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, συνεχίζει τις δουλειές της στην κουζίνα. Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το αφεντικό για το οποίο προοριζόταν ο χυμός, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι σοκαρίστηκε βέβαια όταν είδε το βίντεο καθώς δεν περίμενε να δει κάτι τόσο ακραίο. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το βίντεο θέλοντας όπως λέει να προειδοποιήσει άλλες οικογένειες που έχουν οικιακές βοηθούς να προσέξουν αν αντιληφθούν κάποια παράξενη συμπεριφορά. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο αν απολύθηκε η γυναίκα αν και είναι το πιο πιθανό.



Δείτε το βίντεο από την κρυφή κάμερα...





Πηγή

Δείτε Επίσης

Το νόημα της ζωής σε πέντε φράσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.