Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ντ. Μπακογιάννη σε συνταξιούχο IKA: 40 χρόνια ζήσατε καλά, αλλά με τις επιλογές σας ''καλά να πάθετε'' (video)




«Φίλε εγώ την καραμέλα των 40 χρόνων δεν την τρώω», «ζήσατε πολύ καλά» είπε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντ. Μπακογιάννη χθες στον "Ενικό", υπεραμυνόμενη των πολιτικών και της διακυβέρνησης της Ν.Δ. στη χώρα και συνέχισε «κάποιοι σαν και σας που δεν τους άρεσε ποτέ να ακούνε την αλήθεια». 





Φορτώνοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, τις ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας στον ελληνικό λαό που όπως είπε «αρνήθηκε να ακούσει την ανάγκη των μεταρρυθμίσεων» και έκανε λάθος πολιτικές επιλογές γιατί δεν άκουσε το 1990 -1993. Προτίμησε να ακούσει όχι τον Κ. Καραμανλή, που έλεγε για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά το Γ. Παπανδρέου και μετά τον ...κ. Σκουρλέτη.


Στο δόγμα του «μαζί τα φάγαμε» η κ Μπακογιάννη και σε απόλυτη ταύτιση με τις προσταγές του ΔΝΤ, με προκλητικό ύφος "έβαλε στη θέση του" τον συνταξιούχο του ΙΚΑ λέγοντας «καλά να πάθετε, γιατί προτιμάτε να σας λένε καλές κουβέντες, προτιμάτε να σας λένε ψέματα παρά την αλήθεια»!


Αποκαλυπτική η εκπομπή για την σύμπλευση της Ν.Δ. του κέντρου με τον κ. Αδ. Γεωργιάδη που κατά καιρούς ρίχνει τις ευθύνες στον ελληνικό λαό για την επιλογή του να ψηφίσει τον "κ. Τσίπρα" και σήμερα υπερασπίστηκε τον κ. Παπασταύρου ρ/δ του Alpha υποστηρίζοντας:


«Αν οι Έλληνες δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι, θα είχαν δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο»!!!


Ήδη από χθες η κ. Μπακογιάννη είχε υπερασπιστεί με πάθος το τεκμήριο αθωότητας για τον κ.Παπασταύρου και δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει, πέραν του ότι "δικηγόρος ήταν" ενώ κάλεσε την κυβέρνηση σε έντονα δραματικούς τόνους να τον ελέγξει και να τον καταδικάσει.


Την κάλυψη της Ν.Δ. χαίρει ο κ. Παπασταύρου, που είναι εμπλεκόμενος σχεδόν σε κάθε λίστα που έρχεται στη δημοσιότητα, ενώ ο συνταξιούχος του ΙΚΑ «καλά να πάθει» που δεν εκτιμά τα καλά χρόνια που έζησε επί διακυβέρνησης Ν.Δ. στη χώρα και που δεν δέχθηκε να του μειωθούν και άλλο οι συντάξεις!



πηγη

Ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις - Τι πρέπει να ξέρετε... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.