Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Το μπλουζάκι που «μιλάει» όλες τις γλώσσες του κόσμου





Το απόλυτο gadget του ταξιδιώτη

Αν η γλώσσα του σώματος ήταν η μόνη που σας βοήθησε να συνεννοηθείτε σε εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό, κάποτε, τότε θα ευχόσασταν να είχατε αυτό το μπλουζάκι.


Δικαίως μπορεί να πάρει τον τίτλο του απόλυτου gadget για όποιον ταξιδεύει συχνά και δεν μπορεί βέβαια να μιλάει όλες τις γλώσσες - ειδικά σε περιοχές που οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά.


Το Icon Speak είναι ένα μπλουζάκι με 40 σύμβολα τυπωμένα επάνω του, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν τις βασικές λέξεις και τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να ζητήσει κάποιος από έναν ντόπιο σε ένα ταξίδι. Φαγητό, τουαλέτα, ξενοδοχείο, νοσοκομείο και μέσα μεταφοράς είναι μερικά από αυτά. Έτσι, όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κάποιον, ο ταξιδιώτης απλά μπορεί να δείξει το σύμβολο.


Το μπλουζάκι δημιουργήθηκε από τρεις Ελβετούς οι οποίοι το εμπνεύστηκαν μετά από μια περιπέτεια στο Βιετνάμ. Επειδή η γλώσσα είναι πολλές φορές εμπόδιο για τους ανθρώπους σκέφτηκαν ότι το να κουβαλάς πάντα τα σύμβολα μαζί σου είναι μια καλή ιδέα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σε καταλαβαίνουν όλοι, όποια γλώσσα και αν μιλάς, όπως λένε.






Δείτε Επίσης

Aυτό το αεροσκάφος θα είναι έτοιμο το 2017 και θα διασχίζει τον Ατλαντικό σε τέσσερις ώρες 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.