Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μακαρόνια σε 1 λεπτό




Είχες μια πολύ κουραστική μέρα στην δουλειά, δεν έχεις ούτε χρόνο, ούτε την διάθεση να μαγειρέψεις. Θες να φτιάξεις κάτι γρήγορο, εύκολο, χορταστικό και σίγουρα νόστιμο. 


Τι λες να φτιάξεις υπέροχη μακαρονάδα μέσα σε ένα λεπτό;


Ναι, ναι γίνεται κι αυτό. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πακέτο μακαρόνια, μια κατσαρόλα και ένα ταψί.


Βήμα 1ο


Γέμισε το ταψί με νερό και βάλε μέσα τα μακαρόνια. Άφησε τα να μουλιάζουν για καμία ώρα. Μπορείς να το κάνεις πριν το γυμναστήριο ή μόλις γυρίσεις από την δουλειά, μέχρι να κάνεις μπάνιο. Φρόντισε να το κάνεις από πριν για να μην καθυστερήσεις.


Βήμα 2ο


Όταν έρθει η στιγμή που θες να μαγειρέψεις, βάλε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα στο γκάζι με ζεστό νερό και περίμενε 60 δευτερόλεπτα. Αν θες πρόσθεσε αλατάκι ή ζωμό ζυμαρικών. Τέλος είσαι έτοιμη. Έχουμε βέβαια 30 λαχταριστές συνταγές με μακαρόνια που μπορεί να σε κάνουν να βάλεις ποδιά.


Βήμα 3ο


Αν θες βάλε λίγο τυράκι για να είναι ακόμα πιο νόστιμο. Εγώ προτείνω χαλούμι, φυσικά.


Γιατί μαγειρεύονται τόσο γρήγορα; Γιατί τα μακαρόνια δεν είναι πια ξηρά αλλά έχουν ενυδατωθεί. Αυτός είναι ένας τρόπος για να επιταχύνεις την διαδικασία.


Μην ανησυχήσεις όταν δεις τα μακαρόνια σου να παίρνουν ένα άσπρο χρώμα γιατί μόλις μαγειρευτούν, θα αποκτήσουν πάλι το κίτρινο χρώμα που ξέρεις και αγαπάς.

http://www.ladylike.gr/


Οι 8 συνήθειες που κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.