Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΗΠΑ: Σκότωσε τον γιο του γιατί ήταν ομοφυλόφιλος



loading...
Διπλή τραγωδία χτύπησε μια οικογένεια στο Λος Αντζελες, ο πατέρας της οποίας σκότωσε τον 29χρονο γιο του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, αφού ανακάλυψε τον πτώμα της γυναίκας του στο σπίτι.


Δικαστήριο του Λος Αντζελες ενοχοποιεί τον 69χρονο Shahada Issa ότι προσχεδίασε και εκτέλεσε την δολοφονία του γιού του την περασμένη εβδομάδα, τον οποίο μάλιστα είχε ήδη απειλήσει ότι θα σκοτώσει επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.


«Το έγκλημα έγινε εξαιτίας της σεξουαλικής τάσης του θύματος και επειδή ο πατέρας θεωρούσε ότι η στάση του τον εξέθετε κοινωνικά», αναφέρει το κατηγορητήριο.


Ο πατέρας, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι τον σκότωσε σε κατάσταση αυτοάμυνας, όταν βρήκε το πτώμα της γυναίκας του στο μπάνιο του σπιτιού τους.


«Ισχυρίζεται ότι οπλίστηκε με ένα μαχαίρι που βρήκε εκεί» ανέφερε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα LA Daily News. «Πρόκειται για μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία», πρόσθεσε. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας χρησιμοποίησε κοντόκανη καραμπίνα για να σκοτώσει τον γιό του Amir, η οποία βρέθηκε έξω από το σπίτι τους στο North Hill του Λος Αντζελες.


Ο θάνατος της συζύγου διερευνάται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.