Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Συγκινητικό: Δείτε την καλύτερη διαφήμιση για τα Χριστούγεννα.... (video)



Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα Ήδη οι διαφημιστικές εταιρείες βομβαρδίζουν τα μέσα επικοινωνίας με χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, όμως αυτή που έγινε ήδη viral μέσα σε ελάχιστες ημέρες, μετρώντας σχεδόν 3,5 εκατομμύρια views, έρχεται από την Ισπανία.

   Πρωταγωνιστής της ο μοναχικός Χουστίνο, ο οποίος εργάζεται ως νυχτερινός φύλακας σε ένα εργοστάσιο με κούκλες βιτρίνας. Δουλεύοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας, πνίγεται από τη μοναξιά. Έτσι, με μοναδική παρέα τις κούκλες που προσέχει ετοιμάζει εκπλήξεις για τους εργαζόμενους της επιχείρησης.   Για μέρες ολόκληρες, όλοι τους παραξενεύονται και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω.   Όταν το ανακαλύπτουν ετοιμάζουν με τη σειρά τους μια έκπληξη στον Χουστίνο δημιουργημένη από... κούκλες.

   Στη διαφήμιση για το ισπανικό χριστουγεννιάτικο λαχείο το οποίο κληρώνει στις 22 Δεκεμβρίου, πρωταγωνιστούν φιγούρες animation, υπό τη μουσική του διάσημου Ιταλού πιανίστα και συνθέτη Λουντοβίκο Εϊνάουντι, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός συγκινητικού κλίματος.

   Προσοχή! Πριν την παρακολουθήσετε πάρτε χαρτομάντιλα, θα χρειαστούν.




Δείτε  ακόμα:

Η στιγμή που ένα λιοντάρι απελευθερώνεται, ύστερα από 20 χρόνια αιχμαλωσίας με αλυσίδες (video) 



πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.