Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Το μήνυμα των Ρώσων στους Τούρκους: "Κοιτάξτε τι σας έρχεται...."!!! (video)



Οι Ρώσοι πιλότοι “βράζουν” μετά την κατάρριψη του Su-24 και τη δολοφονία του συναδέλφου τους από τους Τούρκους ή τους Τουρκομάνους στα σύνορα της Συρίας. Με ένα βίντεο που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο στέλνουν το δικό του μήνυμα στην Άγκυρα που ξεχειλίζει από... φωτιά και ατσάλι. Περιμένουν τη λάθος κίνηση, καθώς η εντολή έχει ήδη δοθεί: “Καταρρίψτε ότι θέσει σε κίνδυνο ρωσική αποστολή στη Συρία”.


Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στη Ρωσία και ακόμη περισσότερο, όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους καταστάσεις, στην Αεροπορία της χώρας μετά την απώλεια του 45χρονου πιλότου του Su-24 Lieutenant-Colonel Oleg Peshkov. Οι Ρώσοι χειριστές, επαγγελματίες, όπως και οι Έλληνες και όχι θρασύδειλοι και ύπουλοι όπως οι Τούρκοι (θυμίζουμε απλά πώς προκάλεσαν τη συντριβή και το θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη) δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς διαταγή.


Το βίντεο που ανέβασαν ωστόσο στο διαδίκτυο, προς τιμήν και του νεκρού συναδέλφου τους τα λέει όλα

. Παρουσιάζει τα στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη, που έχουν εμπλακεί στη Συρία και στη συνέχεια αποτυπώνει τις κινήσεις που έχει κάνει η Μόσχα μετά την κατάρριψη του Su-24. Από την ενεργοποίηση των S-400 και την αποστολή του Moskva στη Μεσόγειο, ως την ενίσχυση του σtόλου των αεροσκαφών με επιπλέον Su-30SM και Su-34 και τις προετοιμασίες για πιο χοντρές καταστάσεις...


Την ίδια στιγμή ο Βλάντιμιρ Πούτιν εκτοξεύει απειλές κατά της Τουρκίας και βάζει στο κάδρο των ευθυνών και τις ΗΠΑ για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους. Ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι οι Ρώσοι είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων τις ΗΠΑ για την πτήση του μαχητικού, το οποίο κατέρριψε η Τουρκία. Μάλιστα κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι διέρρευσαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν στην Τουρκία.


«Η αμερικανική πλευρά, που ηγείται της συμμαχίας στην οποία η Τουρκία είναι μέλος, γνώριζε που και πότε τα πολεμικά μας αεροσκάφη επιχειρούσαν την στιγμή του περιστατικού. Και αυτό ήταν ακριβώς το σημείο που η επίθεση συνέβη», σημείωσε. «Είτε δεν έχουν τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών, είτε διέρρευσαν αυτή την πληροφορία, χωρίς να συνειδητοποιούν τις πιθανές επιπτώσεις μιας τέτοιας διαρροής», πρόσθεσε.


«Ήξεραν την ακριβή ώρα και τον ακριβή τόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορώντας την Αμερική ότι έχει και εκείνη μερίδιο ευθύνης για την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της Ουάσιγκτον. Το έκανε από τον ΟΗΕ ξεμπροστιάζοντας τις ΗΠΑ για τη στήριξη του ISIS, το έκανε και από την πρόσφατη G-20 στην Αττάλεια.




Διαβάστε  ακόμα:

Πως μπορείς να γίνεις αστροναύτης


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.