Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Απίθανος σκύλος… χαμογελάει στις φωτογραφίες! (video)



Είναι έτοιμος να γίνει το επόμενο μοντέλο οδοντόκρεμας, αφού ξέρει καλά να πάιζει με το φακό, είναι υπάκουος και -το σημαντικότερο- χαμογελάει με τον πιο αξιαγάπητο τρόπο. Ο λόγος για έναν σκύλο που στήνεται στο φακό και μόλις η ιδιοκτήτριά του τού δώσει το σύνθημα ότι είναι έτοιμη να τραβήξει, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη χαμογελάει με τον πιο αξιαγάπητο τρόπο. Έστω κι αν είναι κατσούφης ή άκεφος, τα ξεχνάει όλα ευθύς αμέσως και μας χαρίζει ένα γλυκύτατο χαμόγελο, ποζάροντας με χάρη και απολαμβάνοντας ένα απίθανο αποτέλεσμα…




Δείτε  ακόμα:

Φάρσα: Έλεγε στους φοιτητές να προσέχουν το laptop του το οποίο έπαιζε πορνό (video) 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.