Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Υπέροχες συνταγές ομορφιάς με αλάτι





Αν κάτι αγαπάμε να ανακαλύπτουμε κάθε φορά είναι η δύναμη που κρύβουν τα φυσικά συστατικά όχι μόνο στην κουζίνα μας, αλλά και στην ομορφιά μας. Εύκολα στη χρήση τους, μας προσφέρουν ανέξοδους αλλά πολύ αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να τα εντάξουμε στη beauty ρουτίνα μας!


Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αλάτι προκειμένου να πετύχουμε τρεις γρήγορες και super δραστικές συνταγές ομορφιάς.


#1. Το πιο εύκολο scrub σώματος για απολέπιση


Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά μισό φλιτζάνι αλάτι- κατά προτίμηση χοντρό- με ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί, άπλωσε στη βρεγμένη επιδερμίδα σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο σου το σώμα. Αυτό το scrub είναι super αποτελεσματικό μιας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία τους αίματος. Ωστόσο, μην το παρακάνεις, τρίβοντας είτε άγαρμπα είτε για αρκετή ώρα την επιδερμίδα σου!



#2. Πριν κάνεις απολέπιση προσώπου, άνοιξε τους πόρους της επιδερμίδας σου


Πρόσθεσε μισό φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Στη συνέχεια πλησίασε το πρόσωπό σου πάνω από τον ατμό και περιμένετε για μερικά λεπτά, ώσπου να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας σου. Ιδανικό πριν από κάθε απολέπιση!


#3. Για λαμπερά δόντια


Σε ένα μπολ ανακάτεψε λίγο αλάτι και πρόσθεσε σε αυτό μερικές σταγόνες λεμονιού μέχρι να γίνει ομοιογενής πάστα. Άπλωσε στην οδοντόβουρτσά σου το μείγα και τρίψε τα δόντια σου για μισό περίπου λεπτό. Ξέπλυνε στο τέλος πολύ καλά και συνέχισε το βούρτσισμα με την κανονική σου οδοντόκρεμα. Με αυτόν τον τρόπο τα κίτρινα σημάδια στα δόντια σου θα απομακρυνθούν σταδιακά!


Πότε οι γυναίκες είναι καλύτερες στο κρεβάτι;


Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.