Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ξόδεψε 6 χρόνια από τη ζωή του για να βγάλει αυτή τη ΦΩΤΟ




Για τον 46χρονο φωτογράφο Alan McFadyen η παρακάτω φωτογραφία είναι η... λήψη της ζωής του καθώς για να την τραβήξει έπρεπε να περιμένει έξι ολόκληρα χρόνια!


Τα τελευταία έξι χρόνια επισκεπτόταν συνέχεια την περιοχή και έβγαλε πάνω από 720.000 χιλιάδες φωτογραφίες, μέχρι να καταλήξει στη συγκεκριμένη που δείχνει το ράμφος του πουλιού να ακουμπάει το νερό της λίμνης σε μια απίστευτη αρμονία.


Ο Alan πέρασε πάνω από 4.200 ώρες στη λίμνη παρατηρώντας τα πουλιά και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. 


Όλα ξεκίνησαν πριν 40 περίπου χρόνια όταν ο παππούς του Alan τον είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο για να του γνωρίσει το συγκεκριμένο είδος πουλιού κατά την περίοδο της ωοτοκίας. Έβαλε στόχο, λοιπόν, να επιστρέψει και να τραβήξει την πιο τέλεια φωτογραφία που είχε βγάλει ποτέ: 


Δείτε  ακόμα:

Απίστευτο! Υπάρχει... ροζ λίμνη! Που βρίσκεται;


πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.