Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος με το πρόσωπο «σουρωτήρι»... Δείτε και μείνετε με το στόμα ανοιχτό




 Οι ένδεκα τρύπες που έχει κάνει στο πρόσωπο του του εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο βιβλίο Γκίνες Ο 22χρονος Τζόελ Μίγκλερ από τη Γερμανία έχει μια περίεργη εμμονή με την εμφάνιση του που τον έκανε να καταντήσει το πρόσωπο του «σουρωτήρι».


Ξεκίνησε όταν ήταν 13 ετών από ένα απλό τρύπημα στο αυτί και από τότε δεν έχει σταματήσει. Σήμερα έχει τρύπες στα φρύδια, τη μύτη, τα χείλια και τα μάγουλα το μέγεθος των οποίων σχεδιάζει μάλιστα να αυξήσει.


Μπορεί η διαδικασία να του προκαλεί πόνο και αιμορραγία ωστόσο ο νεαρός δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει. Σύμφωνα με την Daily Mail θέλει να τεντώσει το πρόσωπό του περισσότερο στο μέλλον και να βάλει ένα κόσμημα μέσα στο μάτι του κάνοντας ένα ειδικό χειρουργείο.








Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Και όμως γίνεται




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.