Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Video που αποδίδεται στο ISIS απειλεί 60 χώρες, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα





Τη θεωρεί μέλος της «συμμαχίας των δαιμόνων»Σε video το οποίο δημοσιεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τηλεοπτικά μέσα που διαχειρίζονται οι τζιχαντιστές, υπάρχουν απειλές εναντίον χωρών τις οποίες το ISIS κατηγορεί ότι συμμετέχουν στη διεθνή συμμαχία εναντίον τους.   Όπως φαίνεται από το video αυτό περιλαμβάνεται και η Ελλάδα στους στόχους των τζιχαντιστών, μαζί με άλλες 60 χώρες οι σημαίες των οποίων εμφανίζονται στο βίντεο. 



Ο άνθρωπος που ακούγεται σε αυτό το βίντεο λέει: «Υπάρχει μια συμμαχία δαιμόνων, στην οποία βρίσκονται το Ιράν, η Τουρκία αλλά και η Ρωσία..Αμερική υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί αριθμητικά να είναι περισσότεροι και να έχουν περισσότερα όπλα, αλλά οι στρατιώτες του δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα. Είναι τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί και με τάσεις αυτοκτονίας».   Το βίντεο είναι γυρισμένο στο γνωστό χολιγουντιανό στιλ που συνηθίζει το ISIS.


Διαβάστε  ακόμα:

Οι Τούρκοι φοβούνται πως οι Ρώσοι θα τους σβήσουν από το χάρτη... 


 Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.