Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γιατρός στην Αθήνα χειρουργούσε επί χρόνια με πλαστό πτυχίο





Είχε φτάσει μάλιστα να γίνει και διευθυντής κλινικήςΈνας 47χρονος χωρίς πτυχίο Ιατρικής χειρουργούσε επί σειρά ετών και ως τον περασμένο μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας φτάσει μάλιστα να γίνει και διευθυντής κλινικής.


Την αποκάλυψη έκανε χθες το «Βήμα της Κυριακής», σημειώνοντας στο σχετικό δημοσίευμα πως ύστερα από έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιώντας πλαστό τίτλο σπουδών Ιατρικής και Χειρουργικής από το Πανεπιστήμιο της Νάπολι της Ιταλίας, ο 47χρονος κατάφερε να κάνει ειδικότητα, να ανελιχθεί επαγγελματικά και να διορισθεί ως χειρουργός ιατρός σε διευθυντική θέση νοσηλευτικού ιδρύματος της πρωτεύουσας.


Ο άνδρας αναζητείται από το νοσοκομείο αλλά και από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει εξαφανιστεί. Πριν από λίγες ημέρες, αρχές Νοεμβρίου, απευθύνθηκε με αίτηση προς το νοσοκομείο δηλώνοντας την παραίτησή του από τη θέση που κατέχει, ενώ αιτείται την απαλλαγή του από τα ιατρικά του καθήκοντα για «λόγους προσωπικούς».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ημερομηνία της δήλωσης παραίτησής του συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία έφτασε στο νοσοκομείο κρίσιμη απάντηση από το προξενείο της Ελλάδας στη Νάπολι. Όπως είχε ενημερώσει η Ιατρική και Χειρουργική Σχολή στο Δεύτερο Πανεπιστήμιο Σπουδών της Νάπολι (SUN), σχετικά με τον ελεγχόμενο «δεν προκύπτει να έχει λάβει από το παρόν πανεπιστήμιο πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής - έδρα Νάπολι». Μάλιστα, ήδη η εκεί πανεπιστημιακή αρχή είχε στείλει επιστολή με στοιχεία της υπόθεσης στην Εισαγγελία της ιταλικής πόλης.


Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης θα διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Γιατρών ΕΣΥ για πειθαρχικό έλεγχο και απόδοση πειθαρχικών ευθυνών. Παράλληλα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για ανάκληση της πράξης διορισμού του από το υπουργείο Υγείας ενώ η υπόθεση θα λάβει τον δρόμο προς τις εισαγγελικές Αρχές.


Διαβάστε  ακόμα:

Η εμπιστευτική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. και η προειδοποίηση για χτύπημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.