Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Γκλάμουρ γυναίκες της χρονιάς





Κέιτλιν Τζένερ, Ρις Γουίδερσπουν και Βικτόρια Μπέκαμ είναι οι «γκλάμουρ γυναίκες της χρονιάς». Οι τρεις τους βραβεύτηκαν στα 25α ετήσια Glamour Women of the Year Awards που έγιναν στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ της Νέας Υόρκης.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ, η πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Planned Parenthood, Σεσίλ Ρίτσαρντ και η Ελίζαμπεθ Χολμς, που είναι η νεότερη γυναίκα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο.


Η Κέιτλιν μιλώντας κατά την βράβευσή της χρησιμοποίησε τα λόγια της Σιμόν ντε Μποβουάρ λέγοντας «Δεν γεννιέται κανείς γυναίκα, αλλά γίνεται» και αφού ευχαρίστησε την τρανς κοινότητα που της «άνοιξε» τον δρόμο μίλησε για την απόφασή της να αποκαλύψει την «πραγματικής της ταυτότητα».


«Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός με έφερε στη Γη - να πω την ιστορία μου, να μιλήσω πραγματικά για τον εαυτό μου, για το ποια είμαι», είπε. Επίσης ευχαρίστησε την οικογένειά της για την υποστήριξη και τη δέσμευσή τους να στέκεται στο πλευρό της, αν και στην εκδήλωση παραβρέθηκε μόνο η μικρότερη κόρη της Κάιλι.


Τα πιο εξωφρενικά μέρη του σώματός τους και στις πιο εξωφρενικές τιμές έχουν ασφαλίσει οι διάσημοι! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.