Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Δασκάλα πήγαινε για μάθημα αλλά είχε αλλού το μυαλό της!





Η 42χρονη εκπαιδευτικός είχε την κακή συνήθεια να κλέβει συστηματικά μικροποσά.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Στυλίδας από τη σύλληψη μιας 42χρονης δασκάλας, η οποία είχε ταράξει στο κλέψιμο τους συνάδελφους της και όχι μόνο. Η 42χρονη εκπαιδευτικός είχε την κακή συνήθεια να κλέβει συστηματικά μικροποσά (40-50€), από τις τσάντες και τα πορτοφόλια των συνάδελφων της. Από την κλεπτομανή δασκάλα δεν γλίτωσε ούτε η καθαρίστρια του σχολείου.


Τελικά κάποιοι αποφάσισαν να μιλήσουν και ενημέρωσαν το Α.Τ. Στυλίδας. Με απόλυτη μυστικότητα τοποθετήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα στις τσάντες συναδέλφων της και της καθαρίστριας. Έτσι η "χρυσοχέρα" δασκάλα πιάστηκε στη φάκα και συνελήφθη στα πράσα χθες το μεσημέρι. Το τραγικό της υπόθεσης όμως δεν σταματάει εκεί...


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα μέσα στην τάξη, αφού απειλούσε μαθητές και έβλεπε διάφορα οράματα. Μάλιστα για κάποιο διάστημα μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Κι όμως αυτή η γυναίκα επέστρεψε μετά από λίγες μέρες και δίδασκε κανονικά στο σχολείο της...


                Γκλάμουρ γυναίκες της χρονιάς


Πηγή: lamiareport.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.